Prodej bytu 4+kk, Teplice, Novoveská, 117 m2

Novoveská, Teplice

8 143 200 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 38 808 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNovoveská, Teplice
IDN03579
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná117 m2
Patro1. z 6
VybavenoNe
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha117 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
VodaDálkový vodovod
Balkon
Výtah

Origo partneři v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Velkorysý prostor nabízí byt č. 109 v již zkouladované budově C . Největší byt v celém komplexu se nachází v 1.NP a má dispozici 4+kk o velikosti 108 m2 + 9m2 balkon. Byt je díky bezbariérovému přístupu vhodný jak pro rodinu s dětmi tak pro hůře mobilní uživatele . Byt poskytne maximální pohodlí ve třech samostatných neprůchozích ložnicích. Šatnu o velikosti 7m2 a dvě samostatné koupelny přístupné ze vstupní chodby. Jedna z koupelen má k využití vanu i sprchový kout a druhá sprchový kout pro poskytnutí maximálního komfortu všech.

Lokalita se nachází na ulici Novoveská nedaleko Řetenického lesoparku i proslulého věžového vodojemu se snadnou a výbornou dostupností do centra města. Je známá jako oáza klidu a vyhledávané místo oddechu.


Rezidenční projekt nabídne dostatečný počet parkovacích stání a to jak vnitřních, tak venkovních. K bytu je také možné přikoupit sklepní koji. Celý areál bude oplocen a nabídne tak rezidentům bezpečí.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Teplicích.