Prodej bytu 4+kk, Praha - Libeň, V mezihoří, 111 m2

V mezihoří, Praha 8 - Libeň

17 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 85 306 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaV mezihoří, Praha 8 - Libeň
ID202409
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná111 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Terasa

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Ve vyhlídkovém mezonetu vytvořil architekt jedinečnou obytnou místnost s prosklenou stěnou. Soubor velkých oken tu funguje jako živý obraz, který se neustále mění. Na jaře a v létě pozorujete vrcholky staveb utopených v nekonečném moři zeleně a obzor nad nimi. Na podzim se listy stromů zbarví do zářivých odstínů okrové a žluté.

Díky tomuto interiérovému prvku pro vás přestane existovat pojem špatné počasí. Každá scenérie je totiž úžasná. Občas vám přes živé domácí kino přeletí pták, jindy v dáli bezhlučně projede vlak. Co víc dodat? Někdo si zatemní okna, aby na plazmě sledoval virtuální simulace. Vy můžete mít skutečné 3D.

V prosklené denní místnosti vás ale nikdy neoslepí ostré světlo. Izolační trojskla jsou důmyslně orientována na sever a jižní slunce proniká do bytu proskleným schodištěm naproti. Jeho paprsky můžete kdykoliv ztlumit elektrickými roletami. Odlesky navíc zjemňuje matná podlaha sestavená z poctivých dubových parket.

Topení a chlazení je ukryté ve stěnách. Tato technologická vychytávka nefouká do prostoru mrazivý vzduch a nevíří prach. V létě stěny rovnoměrně šíří osvěžující chládek, v zimě naopak mazlivě hřejí.

Posezení v hlavní obytné zóně přechází do jídelny a kuchyně. Designová linka se spotřebiči má pracovní desku z přírodního granitu. Vnitřní stěna v kuchyňské části je obložena dubovou dýhou. V ní jsou ukryté dveře na luxusní toaletu. Té dominuje černý mramor pod umyvadlem se zvláštním okrovým žíháním, kterým připomíná ulity amonitů. Proto je nad toaletou obraz tohoto zkamenělého mořského “hlemýždě”.

V místnosti jsou ještě dvě posuvné stěny z dubové dýhy. Za jednou je schované tepelné čerpadlo na chlazení a vyhřívání bytu. Vedle něj je místo na pračku a sušičku. Za druhou stěnou se nachází těžko využitelný prostor pod schodištěm, kam se ale vejdou úklidové pomůcky, které nechcete mít na očích. Proto sem architekt ukryl i všechna nehezká plastová dvířka od rozvodů.

Schodiště s dubovými stupnicemi vás zavede do patra se 3 místnostmi, které můžete využívat třeba jako ložnici, pokojík a pracovnu. Každá je prosvětlena střešními okny s trojskly a kulatým nautickým okénkem, kudy vidíte na okolí domu. Díky tomu nemáte pocit, že bydlíte v krabici, což je typický nešvar řady podkroví. Současná pracovna se navíc pyšní východem na druhou větší terasu s výhledem na pražské panorama.

Ve vrchním patře je také umístěna koupelna se sprchovým koutem. Ze solitérní vany se můžete během relaxace dívat ven. Nicméně okno si v noci pro absolutní soukromí zatáhnete elektrickou roletou. Fádní otopný žebřík je v koupelně nahrazen stylovým vyhřívaným věšákem.

Prvorepublikový dům č. p. 11 u rozsáhlého parku prošel revitalizací stejně jako jeho nejbližší okolí. Samotná ulice V Mezihoří s upraveným chodníkem lemovaným růžemi je bezpečná a poklidná. Do centra Prahy odtud dojedete za pouhých 15 minut MHD.

Pokud hledáte exkluzivní bydlení za velmi příznivou cenu se vším, co se v Praze považuje za obrovské plus, neváhejte nás kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 8.