Prodej bytu 4+kk, Praha - Karlín, Pobřežní, 200 m2

Pobřežní, Praha, Karlín

34 680 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 165 275 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPobřežní, Praha, Karlín
ID03396
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná200 m2
Patro5. z 5
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Ve výhradním zastoupení klienta si Vám dovoluji nabídnout podkrovní mezonetový byt o podlahové ploše 200 m2 s terasou. Byt je dispozičně řešen jako 4+kk s terasou o velikosti cca 20 m2 situované na východ do vnitrobloku s výhledem na panorama Žižkova a Vítkova. K bytu náleží dvě parkovací stání na dvoře domu.
Byt se nachází v 5. patře a disponuje kuchyní s jídelním koutem a přístupem na terasu, obývacím pokojem, dvěma ložnicemi, technickou místností, koupelnou s toaletou, sprchovým koutem a vanou. V obývacím pokoji je schodiště do dalšího patra, kde se nachází skladovací prostor, galerie, samostatná koupelna s toaletou a vanou. Z galerie je samostatný vchod do ložnice se šatnou.
Byt má okna orientovaná na východ a na západ s výhledem na centrum města a Pražský hrad a je nabízen k prodeji zkolaudovaný v kolaudačním minimu jako shell&core, tj. bez finálních povrchů podlah, obkladů koupelen, sanity a kuchyňské linky. Vše lze dodělat jako součást prodeje na přání klienta.
Byt je vytápěn teplovodním podlahovým vytápěním s tepelným čerpadlem, v bytě je rozvedena rekuperační jednotka na řízené větrání prostor, rovněž jsou rozvody pro instalaci klimatizace.
K bytu náleží sklepní kóje a dvě parkovací stání na dvoře domu.

Byt se nachází v podkroví původního činžovního domu z konce 19. století v chráněné památkové zóně. Dům prošel celkovou rekonstrukcí s obnovou historizujících prvků – nové rozvody elektřiny, vody a kanalizace, nové videozvonky, výměna špaletových oken s protihlukovou úpravu a nové repliky historických vstupních dveří do bytů. V domě je nový venkovní prosklený výtah. Nyní se provádí rekonstrukce vnitřních společných prostor budovy s obnovou historických prvků – obnova původního schodiště, terazzo na podlahách. Následovat bude oprava fasády domu.

Bytový dům se nachází v Pobřežní ulici na rozmezí Prahy 1 a Praha 8 (Těšnov) v centru města. Jedná se o atraktivní lokalitu s výborným dopravním spojením a veškerá občanská vybaveností je v docházkové vzdálenosti. V blízkém okolí se nachází mnoho restaurací, obchodů, ostrov Štvanice, kde je možnost vycházek i sportovního vyžití v zeleni podél řeky.

K dispozici 07/2024.

V případě jakýchkoliv dotazů nebo zájmu o prohlídku bytu mě neváhejte kontaktovat.

In the exclusive representation of the client, I offer you an attic duplex apartment with a floor area of ​​200 m2 with a terrace. The apartment is laid out as a 4+kk terrace with a size of approx. 20 m2, located to the east of the courtyard with a view of the panorama of Žižkov and Vítkov. The apartment has two parking spaces in the yard of the house.
The apartment is located on the 5th floor and has a kitchen-dining area with access to the terrace, a living room, two bedrooms, a utility room, a bathroom with a toilet, a shower and a bathtub. In the living room there is a staircase to the next floor, where there is a storage space, a gallery, a separate bathroom with a toilet and a bathtub. From the gallery there is a..

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 8.