Prodej ubytování, Karlovy Vary, Sadová, 2314 m2 (ID: 1164153)

Sadová, Karlovy Vary

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaSadová, Karlovy Vary
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná2314 m2
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Karlových Varech

Popis

Hotel COLUMBUS se nachází v centru Karlových Varů, na jedné z nejprestižnějších a nejznámějších ulic města: ul. Sadova, na tuto ulici s omezeným provozem, je možný vjezd pouze s povolením, což zaručuje klid hostů hotelu. Hotel se nachází v blízkosti pravoslavného kostela sv. Petra a Pavla a asi 500 metrů od slavné Mlýnské kolonády.; (Mlýnská kolonáda).



VZDÁLENOST OD DŮLEŽITÝCH TURISTICKÝCH OBJEKTŮ:

• MINERÁNÍ PRÁMENY: 300 METRŮ

• CENTRUM, PĚŠÍ ZONA: 300 METRŮ

• ZASTAVKA HROMADNÉ DOPRAVY: 500 METRŮ

• LETIŠTĚ: 5 KM



Hotel se skládá ze dvou vzájemně propojených budov, z nichž jedna se nazývá COLUMBUS a druhá - GARFIELD. Každá budova se skládá ze suterénu a 5 nadzemních podlaží a podkroví, oba mají vlastní samostatný vchod. Na pozemku lze vybudovat bazén a terasu.

Celková plocha budov činí 2 314 m², celková plocha pozemku je 1 079 m².

Cílem projektu je rekonstrukce turistických komplexů COLUMBUS a GARFIELD do hotelového resortu COLUMBUS 4 * (v současné době 3 *).

V současné době jsou obě budovy uzavřeny pro veřejnost, dříve hotel poskytoval ubytování pro hosty jiného sanatoria. K dispozici byla pouze snídaně.

Nový projekt rekonstrukce COLUMBUS nabízí:

• 1 apartmán + 33 dvoulůžkových pokojů + 9 jednolůžkových pokojů.

• maximálně 77 hostů.

• Kuchyně a restaurace. (Snídaně, oběd a večeře).

• Restaurace a kavárna (Také pro klienty mimo hotel).

• Balneo léčení. (Základní procedury, masáže, elektroléčba atd.).

• Tělocvična

• přístup minerální vody v budově pro poskytnutí léčby.

Toto řešení je navrženo na základě dlouhodobé situace na trhu v Karlových Varech. Cílem projektu je maximalizovat využití prostor obou budov pro komerční aktivity, včetně nabídky nejoblíbenějších a typických zdravotnických služeb v Karlových Varech, včetně dalších doplňkových služeb.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Karlových Varech.