Prodej ubytování, Karlovy Vary, Tržiště, 1316 m2 (ID: 1164136)

Tržiště, Karlovy Vary

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaTržiště, Karlovy Vary
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná1316 m2
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Karlových Varech

Popis

Nabízíme prodej Hotelu ****, který se nachází přímo v lázeňském centru Karlových Varů v ul. Tržiště, naproti Zámecké kolonády.
Hotel nabízí vysokou úroveň ubytování, léčení a dalších služeb ve 23 hotelových pokojích: 3 jednolůžkové pokoje, 17 dvoulůžkových, 2 apartmá, 1 Senátorské apartmá (se 2 koupelnami a toaletami). K vybavení pokojů patří telefon, satelitní TV, minibar a fén.
Z oken hotelu krásný výhled na Zámeckou kolonádu a lázeňské centrum.
Restaurace na 52 míst. Výtah.
Plocha hotelu činí 1316 m2. Z toho ubytovací část – 938 m2, kuchyně a restaurace – 107 m2, balneo, umístěné v dolním patře - 182 m2, technická místnost, kotelna atd. – 88 m2.
Hotel prošel rekonstrukci v roce 2002.
Veškerá dodatečná informace v RK.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Karlových Varech.