Prodej bytu 3+1, Pernarec, 90 m2

Pernarec

3 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 632 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPernarec
ID21657
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná90 m2
Patro2. z 2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha90 m2
Plocha nemovitosti90 m2
Plocha zahrady430 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceBetonová, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Pernarci

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Hledáte klidné bydlení v okrese Plzeň-sever? Pak si nenechte ujít tuto zajímavou nabídku bytu v dispozici 3+1 se zahradou a venkovním posezením.

K prodeji nabízíme 1/2 rodinného domu, jedná se o bytovou jednotku s užitnou plochou 90m2, která se nachází v prvním patře, zahrada k BJ má rozlohu 430m2.
K podílu samozřejmě patří polovina velkého sklepa a půdy. Naproti domu je potom prostorná dvougaráž s dílnou. Dům je napojený na obecní vodovod a kanalizaci a teplou vodu obstarává elektrický bojler.

Vytápění domu zajišťuje kotel na tuhá paliva. Na pozemku se nachází zahradní domek a pergola, které spolu s grilem a udírnou slouží jako zázemí pro zahradní párty.

Díky poloze obce mezi Okresními městy Plzeň a Karlovy Vary je ideální volbou pro trvalé bydlení, kdy za cenu menšího bytu ve městě získá nový majitel klidné bydlení s velkou zahradou. Dojezdová vzdálenost do obou těchto měst je okolo 30 a 45 minut.

Nedaleko obce Pernarec se nachází vodní nádrž Hracholusky, okolí nabízí nespočet možností k výletům pěšky i na kole. V Pernarci se nachází škola, školka, zdravotní středisko i obchod. Dobrá dopravní dostupnost do Plzně.

Tuto nabídku doporučujeme zejména rodinám s dětmi, které hledají klidné a příjemné bydlení bez nutnosti dalších investic.

Pro domluvení prohlídky se na mě neváhejte obrátit, rád Vás tímto krásným domem provedu. S případným financováním Vám rád pomohu.
V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Pernarci.