Prodej chaty, Smržovka, 160 m2

Smržovka

15 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 75 775 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSmržovka
ID128454
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná160 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy230 m2
Plocha nemovitosti1794 m2
Plocha zahrady1475 m2
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
KomunikaceBetonová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Garáž
Sklep
Terasa

Origo partneři v Smržovce

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Hledáte změnu a uvažujete o podnikání v oblasti rekreačního obchodu. Chata Školačka nabízí přesně to, co hledáte.
Chata se nachází v krásné přírodě v obci Smržovka v podhůří Jizerských hor, která nabízí mnoho možnosti k rekreaci a sportovnímu vyžití.

Chata Školačka disponuje 7 pokoji o kapacitě 23 lůžek a 2 přistýlek. V přízemí objektu je byt 2+kk o velikosti 48 m2 pro správce či budoucího majitele.
Dispozice chaty je následující: v přízemí je lyžárna s kolárnou, sušárna lyžařských bot, kotelna, vstup do menšího sklepa, společenská místnost s krbovými kamny, herna pro děti, jídelna, velká kuchyně a sociální zázemí. V mezipatře je sklad a sociální zařízení pro pokoje bez koupelen. V 1.patře je 6 pokojů, toaleta a vstup na terasu. V dalším mezipatře je pokoj a vstup na půdu. Na půdě, která má výměru cca. 150 m2, je možné rozšířit kapacitu o další pokoje.
Celý objekt má svůj vlastní zdroj vody, vytápění chaty je zajištěno automatickým kotlem na pelety. K chatě náleží 1794 m2 pozemku. Parkování je možné na přilehlých parkovištích u chaty.

Smržovka je v podhůří Jizerských hor mezi Jabloncem nad Nisou a Tanvaldem, v okolí je řada pěkných přírodních a turistických cílů - rozhledna Černá studnice, Tanvaldský Špičák, muzeum výroby hraček v Jiřetíně pod Bukovou apod. Vyžití zde najdou i sportovci, v létě na kolo či na turistiku, v zimě na běžky či na lyže - lyžařské středisko Tanvaldský Špičák je vzdálené asi 3 km.

Chata Školačka je celoročně a pravidelně obsazena - majitelé rádi doloží vážným zájemcům vytíženost chaty. Další info o ubytování naleznete na webových stránkách chaty: chataskolacka.cz.

Pro další informace či sjednání prohlídky volejte makléře.
PENB bude doložen nový. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Smržovce.