Prodej chaty, Lučany nad Nisou, 500 m2

Lučany nad Nisou, Horní Maxov

9 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 47 180 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLučany nad Nisou, Horní Maxov
ID10926
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná500 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy370 m2
Plocha nemovitosti6153 m2
Převod do OV

Origo partneři v Lučanech nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Na prodej nabízíme exkluzivní pozemek uprostřed okouzlujících lesů v oblíbené obci Lučany nad Nisou, s důrazem na možnost výstavby pohodlné chaty pro trvalé bydlení.

Tento impozantní pozemek sestává ze sedmi parcel o celkové rozloze 6,153 m2, poskytující ideální podmínky pro vytvoření domova v harmonii s přírodou.

Díky části pozemků s komerční výbavou máte možnost postavit nejen chatu, ale i prostorný dům s veškerým potřebným zázemím pro pohodlný a trvalý pobyt. Povolená výstavba na pozemcích dosahuje velkorysých 370 m2, což umožňuje realizaci skvostného a funkčního domova.

Vytvořením chaty vytváříte útulné místo pro trvalé bydlení, kde můžete plně využívat klidného venkovského prostředí. Lučany nad Nisou jsou příjemnou obcí s výborným spojením s městem Jablonec nad Nisou, které je dostupné autem za pouhých 10 minut. Tato lokalita propojuje komfortní bydlení s neustálým spojením s přírodou, ideální pro ty, kteří hledají domov v jedinečném prostředí.

Pro bližší informace a domluvu na prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Vytvořte si svoje vlastní útočiště v náruči krásné přírody.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Lučanech nad Nisou.