Prodej rodinného domu, Zlatá Olešnice, 74 m2

Zlatá Olešnice

4 160 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 19 825 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZlatá Olešnice
ID00414
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná140 m2
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy94 m2
Podlahová plocha74 m2
Plocha nemovitosti461 m2
Plocha zahrady364 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Origo partneři v Zlaté Olešnici

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se vlastníkem rodinného domu v malebné obci Zlatá Olešnice v Libereckém kraji. Tento domov je ideální volbou pro ty, kteří hledají příjemné bydlení s možností aktivního odpočinku v blízkých lyžařských střediscích.

Nemovitost se pyšní užitnou plochou 140 m2 a nabízí optimálně využitý prostor 3+kk, včetně rozestavěné půdní úpravy, která v budoucnu může poskytnout další obytné prostory podle vašich představ a potřeb. Velkým plusem je také rozlehlá terasa o velikosti 40 m2, která je ideálním místem pro relaxaci a rodinné posezení s výhledem na okolní přírodu.

Domov prošel nedávnou rekonstrukcí, při které byla instalována nová plastová okna, střešní krytina a moderní kombinovaný kotel na dřevo a uhlí, což zajišťuje vysokou účinnost a ekonomiku vytápění. Celá obytná část domu byla modernizována, včetně nových rozvodů vody, topení, elektroinstalace a podlahového vytápění, což zajišťuje maximální komfort pro všechny obyvatele. Kuchyň je vybavena novou kuchyňskou linkou a koupelna byla také kompletně zrekonstruovaná.

Velký sklep nabízí spoustu úložného prostoru nebo může být využit pro další účely podle potřeb nového majitele. Vzhledem k lokalitě, která je známá svou blízkostí k lyžařským střediskům, je dům ideální nejen pro stálé bydlení, ale i jako rekreační objekt pro ty, kteří milují zimu a sporty s ní spojené.

Za cenu 4 160 000 Kč získáváte nejen domov v krásné a žádané lokalitě, ale také investici, která si udrží svou hodnotu díky kvalitě provedených úprav a atraktivní poloze. Nechte se inspirovat poklidným životem v obklopení přírody a udělejte krok k nové kapitole ve vašem životě.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Těším se na vaši návštěvu a příležitost ukázat vám vše, co tento nádherný domov nabízí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zlaté Olešnici (okr. Jablonec nad Nisou).