Prodej ubytování, Zlaté Hory, nám. Svobody, 2512 m2

nám. Svobody, Zlaté Hory

4 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 21 446 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

Adresanám. Svobody, Zlaté Hory
ID18228
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná2512 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Plocha budovy604 m2
Plocha nemovitosti1566 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
Garáž
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Zlatých Horách

Popis

Příležitost pro development v srdci Zlatohorska

Přímo na náměstí č.p. 50 stojí budova zchátralého hotelu Sonne neboli Hotelu Slunce. Po válce více známého pod názvem Slezská beseda - centrum kulturního života regionu. Hotel stojí na místě rodného domu matky skladatele Franze Schuberta, jehož základy můžete v přízemí hotelu vidět. Je zpracována studie k vybudování 45 investičních apartmánů o velikosti 50 m2. Nejedná se o památku.

Proč investovat právě zde? Náměstí ve Zlatých horách je srdcem turisticky atraktivního regionu Zlatohorsko: ať se odtamtud vydáte kterýmkoliv směrem, učaruje Vám. Biskupská kupa je nejstarší kamenná rozhledna v Jeseníkách, na Zámeckém vrchu nad městem najdete zbytky hradu Edelštejn, o kousek dál leží vyhlídkové skalisko Výří skály a vyhledávané slezské poutní místo s kostelem Panny Marie Pomocné nebo lyžařský areál Příčná. U penzionu Rejvíz pak začíná cesta k Velkému mechovému jezírku uprostřed rašelinišť, nejkouzelnějšímu koutku přírody v Jeseníkách. Přímo ve Zlatých horách se dozvíte o těžbě zlata v místním muzeu, výlet na Praděd či do Karlovy studánky zabere méně než hodinu. Za nákupy můžete vyrazit do polského města Glucholazy, které se nachází jen 7 minut jízdy autem daleko.

Hotel má k dispozici všechny inženýrské sítě včetně plynu. Nachází se na zastavěné ploše 604 m² a nabízí užitnou plochu 2512 m², což nabízí velkou škálu možností využití. Parcela je o rozloze 1566 m² s vjezdem zezadu. Jedná se o brownfield, bývalé kino je po požáru staticky narušeno, stavba je očištěna a připravena na rekonstrukci. Na renovaci lze čerpat dotace.

Panoramatické fotografie interiéru na vyžádání u makléře.

Energetický štítek nebyl dosud zpracován proto uvádíme G.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Zlatých Horách.