Prodej pozemku pro bydlení, Frýdlant nad Ostravicí - Nová Ves, 1500 m2

Frýdlant nad Ostravicí, Nová Ves

2 800 Kč
/za metr čtvereční
Hypotéka od 13 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaFrýdlant nad Ostravicí, Nová Ves
ID21020
Stav objektuVelmi dobrý
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíStátní/obecní
Plocha nemovitosti1500 m2
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Frýdlantu nad Ostravicí

Popis

Exkluzivně nabízíme prodej stavebních pozemků ve Frýdlantu nad Ostravici k výstavbě, jeden každý o velikosti 1.500 m². Pozemky se nachází v klidně části Frýdlantu - část Nová Ves s výhledem na Beskydy. Inženýrské sítě jsou na hranici pozemku (voda a elektřina), odpady budou řešeny ČOV. Nabízíme financování vlastním hypotečním specialistou včetně výstavby domu na klíč, zajištění projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení. Doporučujeme prohlídku.
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Inzerent zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněn uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Frýdlantu nad Ostravicí.