Prodej pozemku pro bydlení, Kozlovice, 1156 m2

Kozlovice

2 700 Kč
/za metr čtvereční
Při rychlém jednání sleva možná
Hypotéka od 13 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaKozlovice
ID129637
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti1156 m2
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD, Autobus

Origo partneři v Kozlovicích

Popis

Nabízíme exkluzivně k prodeji stavební pozemek v okrajové části nad obcí Kozlovice s výhledem na celé panorama Beskyd. Tento pozemek v situačním plánu u zakázky vedený pod číslem 4 o výměře 1.156 m2 má již vybudovanou el. přípojku a na hranici přivedené prodloužení vodovodního řádu. Obecní kanalizace je přivedena do vzdálenosti 50 m od pozemku, přiblížení na hranici nabízených pozemků je v územním plánu ve fázi přípravy. Pozemek vznikl rozdělením na 6 samostatných stavebních celků, investor vybudoval asfaltovou přístupovou komunikaci která již byla vložena do majetku obce a kupující strana již nemusí odkupovat podíl na této komunikaci. Obec Kozlovice má velmi dobrou občanskou vybavenost s mateřskou školkou, školou, hřištěm, v obci je praktický lékárna, lékař pro děti a dospělé, gynekologická ambulance, rehabilitace, služby obchodů smíšeného zboží, cukrárna, restaurace apod.
Pro bližší informace a dohodnutí termínu prohlídky na místě volejte makléře Miloslava Liberdu tel. 773772018. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kozlovicích (okr. Frýdek-Místek).