Prodej pozemku pro bydlení, Ropice, 5724 m2

Ropice

1 500 Kč
/za metr čtvereční
Hypotéka od 7 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaRopice
ID21429
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti5724 m2
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Převod do OV

Origo partneři v Ropici

Popis

Plánujete výstavbu rodinného domu a rádi byste příjemné místo pro nové bydlení, které nabízí dobrou občanskou vybavenost na dosah ruky?

Poloha tohoto pozemku rozhodně stojí za řeč. Nabízím Vám rovinatý a zatravněný stavební pozemek obdélníkového tvaru o celkové rozloze 5724 m2, v obci Ropice, která leží nedaleko Třince.

Dle územního plánu je veden jako pozemek vhodný k výstavbě, tedy jako zastavitelná plocha určená pro výstavbu rodinného domu.
Elektrická přípojka je na pozemku, VVŘ a kanalizace je přivedena v dosahu hranice pozemku.

V případě občanské vybavenosti obec Ropice nabízí základní a mateřskou školu, dětské hřiště a golfový hřiště. V obci jsou dostupné základní služby včetně lékaře, pošty či prodejen potravin a restaurace. V neposlední řadě stojí za zmínku pravidelné autobusové spojení do nedalekého Třinec.

Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, jeho vyřízení Vám pomůžeme zajistit.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Ropici.