Prodej bytu 3+kk, Plzeň, Na Jíkalce, 110 m2

Na Jíkalce, Plzeň

13 890 000 Kč
/za nemovitost
Součástí ceny také 2 parkovací stání, nová kuchyňská linka, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 66 196 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa Jíkalce, Plzeň
IDNa Jíkalce B4,B5
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná110 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž

Origo partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Exkluzivní nabídka bytu 3 + kk v našem nedávno úspěšně dokončeném bytovém domě.

Bytový dům se nachází v centru města ve skromné a klidné ulici Na Jíkalce v Plzni, v dochozí vzdálenosti doslova pár minut se dostanete k obchodnímu centru Plaza či náměstí Republiky nebo na druhou stranu na klidnou procházku k Vinicím podél řeky Mže nebo k plzeňské ZOO.

Kolaudace tohoto domu proběhla koncem roku 2023 a ve správě spadá pod firmu SVJ Triumfa. Nabízí nejen vytápěné společné prostory, zateplené garážové stání ale i relaxační zónu ve formě společné zahrady ve vnitrobloku.

Ojedinělý a atypický byt o podlahové ploše 104,1m2 a s terasou 13m2, který Vám nabízíme se nachází v 2. NP, původně spojený ze dvou bytů 2 + kk. Podlahové vytápění, 2 koupelny samozřejmostí a 2 parkovací stání.

Byt obsahuje nadstandartní zakázkové vybavení a úpravy v minimální hodnotě 800 000,-Kč jakožo jsou:

Dřevěná podlaha, podsvícená kuchyňská linka včetně spotřebičů v minimální hodnotě 300 000,-Kč s italskou stěrkou Travertino Romano, prostorná koupelna též kompletně v italské stěrce Travertino Romano s vanou a walk – in sprchou, na zakázku šité black-out závěsy v celém bytě, podsvícená skleněná příčka a zakázková skříňová sestava.

V případě pro rodinné využití či pocitu malého komfortu kvůli jedné ložnici, lze provést stavební úprava, rozdělení místnoti a zhotovit jako 4 + kk. Uvedeno pouze informačně, není součástí ceny.


Vaše PB Reality

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Plzni.