Prodej chaty, Rokycany - Plzeňské Předměstí, Čilina, 35 m2

Čilina, Rokycany, Plzeňské Předměstí

1 650 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí prodávající
Hypotéka od 7 863 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČilina, Rokycany, Plzeňské Předměstí
ID59810
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná35 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy31 m2
Plocha nemovitosti366 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina120V, 230V
DopravaSilnice
Sklep

Origo partneři v Rokycanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Na prodej rekreační chata v Rokycanech v části Čilina. Částečně podsklepená zděná chata stojí na vlastním oploceném pozemku s celkovou výměrou 366 m2 a nabízí ideální místo k úniku z ruchu města do Vašeho soukromého klidu a pohody.

Chata je členěna na kuchyňku, obývací pokoj s kamny, které velmi dobře vytápějí celý prostor a to i podkroví, kde se nachází ložnice s 2 místy na spaní.

Za chatou je dále přistaven dřevník pro uskladnění zahradního náčiní.

Do chaty je zavedena elektřina, voda se zachytává při deštích do několika prostorných nádrží. WC je zde chemické a je umístěné z venku v zadní části objektu.

Na pozemku se dále nachází skleník, záhony, několik ovocných stromů a vydlážděná plocha určená pro menší nadzemní bazén.

Parkování auta je možné přímo na pozemku.

Okolí přímo vybízí k procházkám po lese, kde najdeme několik studánek, rybník, vyhlídkové místo a hlavně ničím nerušený klid.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Rokycanech.