Prodej chaty, Hůrky, 55 m2

Hůrky

990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 4 718 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHůrky
ID82
StavbaDřevěná
Stav objektuŠpatný
Plocha užitná55 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuPolosamota
Podlahová plocha55 m2
Plocha nemovitosti473 m2

Origo partneři v Hůrkách

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost vlastnit chatu s pozemkem v chatové oblasti Hůrky u Rokycan ideálním útočišti v srdci přírody. Oblast je známou destinací pro milovníky klidu, odpočinku a čisté přírody. Chatka se nachází na samém okraji Brdských lesů CHKO Brdy, které nabízejí skvělé možnosti pro turistiku, cyklistiku a houbaření. Obec Hůrky je obklopena kopci přírodního parku Trhoň. Místo je ideální pro rodinný útěk z města, letní dovolené i víkendové pobyty.

Dřevěná chata je na betonovém základu o zastavěné ploše 55 m2. Chata je ve stavu ve stavu před celkovou rekonstrukcí. Pozemek má výměru 473 m2 a nachází se na něm vzrostlé stromy. Do objektu je zavedena elektřina, v areálu je veřejný zdroj pitné vody. . Malebný Hůrecký potok je ve vzdálenosti pouhých 50 metrů. Čisté přírodní koupaliště 100 metrů od chaty.

Doprava: 7 km od sjezdu z dálnice D5 exit u Rokycan. Rokycany 7 km, Plzeň 30 km, Praha 70 km.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost. Kontaktujte nás dnes a domluvte si prohlídku této nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Hůrkách.