Prodej vily, Tribanj, Chorvatsko, 95 m2

Tribanj, Chorvatsko

4 989 000 Kč
/za nemovitost
Při rychlém jednání sleva 200 000Kč.

Parametry domu

AdresaTribanj, Chorvatsko
ID80
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná95 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti200 m2
Garáž

Origo partneři

Popis

Chorvatsko-Nemovitosti.cz nabízí úžasný přímořský dům s dvěma apartmány, zahradou, garáží a grilem. Dům můžete užívat k podnikání ubytováním, nebo pro Vaši velkou rodinu. Má celkovou plochu 95m2 a zahradu 85m2. V zahradě najdete palmy, olivy a fíky. V zahradě můžete pěstovat např. pomeranče nebo ji využít k pobytu ve stínu. Můžete i grilovat. Dům dál nabízí terasy s výhledem na moře, garáž, parkovací stání a příjemnou cestu k pláži. Dům leží v klidném nevelkém městě Tribanj, který se nachází na pevnině naproti ostrovu Pag nedaleko Pažského mostu (pevnina - ostrov). Dům má téměř nové omítky, fasádu a vybavení. Některé části jsou obloženy kameny což budí majestátnost respekt domu. Na pláž je to 200m pohodovou chůzí, centrum městečka je na pobřeží. Pláž tu je písečná nebo s oblázky případně plata. Dům je klimatizovaný. Dva apartmány můžete využít pro ubytování hostů nebo kombinaci ubytovnání a dovolenou. Apartmány jsou pěkně zařízeny a plně funkční k nastěhování. Do města se z Brna dostanete po ujetí 750km dálnice Rakousko, Slovinsko a Chorvatsko. Podrobně o domě:

Dům se skládá se ze dvou pater.
V přízemí se nachází garáž, komora a kotelna, malé schody do prvního patra.
V prvním patře je první apartmán s předsíní, jednou ložnicí, obývacím pokojem s kuchyní, koupelnou a velkou terasou cca 30 m2 s kamenným grilem.
Samostatné schody z prvního patra vedou do druhého patra, kde je druhý apartmán se 2 ložnicemi, kuchyní a koupelnou a velkou terasou cca 20 m2 s krásným výhledem na moře.
Apartmány jsou zařízené a klimatizované.
Dům je obklopen zahradou o rozloze 84 m2.
Septik-vyváží se jednou za 2 roky
Užitková voda v nádrži - při plném využití doplnění jednou měsíčně
Pouze 200 metrů od pláže.
V blízkosti přírodního parku Velebit a Paklenica.

Tribanj malá vesnice se 267 obyvateli, ve vesnici je malý supermarket a dvě restaurace plus občerstvení na plážích. Je to klidná vesnice v kanálu Velebit na úpatí pohoří Velebit při cestě na pažský most (pag-pevnina). Tribanj - Kruščica, Šibuljina a Sv. Marija Magdalena jsou velmi malé rybářské a turistické střediska v hlubokých zátokách severozápadní části riviéry Paklenica. Moře je velmi čisté a je opravdu potěšením plavat v Jaderském moři s výhledem na krásný ostrov Pag. Z Tribanje vece horská cesta k Ljubotić, idylické vesnici ve Velebitu(pohoří), kde můžete vidět a zažít tradiční způsob života. Nedaleko se nachází také slavný Národní park Paklenica, který potěší všechny milovníky přírody čistým vzduchem, horským podnebím a úchvatnými skalami. Můžete využít veškeré internetové komunikace a být vždy spojení se světem a Českem.

Veřejné služby:
Voda
Elektro
Kanalizace
Vytápění a chlazení: Systém vytápění přímotopy, kotel
Klimatizace chlazení i vytápění
Septik-vyváží se jednou za dva roky
Certifikáty:
Energetická třída: Energetický certifikát
Stavební povolení
Kolaudační rozhodnutí

Info:
Vzdálenost od moře: 200 m
Most, který spojuje ostrov pevninu je zdarma
Obchod
Restaurace
Malé kulturní centrum
Parkování

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.