Prodej vily, Badesi, Itálie, 60 m2 (ID: 1290633)

Badesi, Itálie

8 032 375 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaBadesi, Itálie
IDF12342
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná60 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha60 m2
Plocha nemovitosti595 m2

Origo partneři

Popis

Badesi je nádherné přímořské letovisko známé svým nádherným pobřežím s jemným bílým pískem. Má výhled na křišťálově čisté moře zálivu Asinara a je strategicky umístěno asi hodinu cesty od Olbie a Alghera.

V tomto jedinečném prostředí, v blízkosti pláže Li Junchi, oceněné "Blue Flag", nabízíme ve fázi projektování komplex individuálních domků obklopených krásnou soukromou zahradou o rozloze až 595 m2.

Vily Superior, postavené na jednom podlaží, se skládají z jídelny s kuchyní, dvou dvoulůžkových ložnic a jedné koupelny.

Jemné povrchové úpravy, jako jsou odhalené dřevěné trámy pro obývací prostor a vnější žulové sloupy dodávají nemovitosti nádech sofistikovanosti.

Náš obchodní partner také nabízí balíčky silver, gold a platinum na vybavení nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.