Prodej vily, Trikomo (Τρίκωμο/Ισκελέ), Kypr, 100 m2

Trikomo (Τρίκωμο/Ισκελέ), Kypr

7 933 515 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaTrikomo (Τρίκωμο/Ισκελέ), Kypr
IDF12347
StavbaSmíšená
Stav objektuProjekt
Plocha užitná100 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuPolosamota
Podlahová plocha100 m2
Plocha nemovitosti115 m2

Origo partneři

Popis

Top na investici. Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera? Jste na správném místě. U nás neplatíte provizi za zprostředkování obchodu , jsme zástupci developera , nakupujete přímo od prodávajícího. Jsme jednička na trhu s více než 1000 spokojených klientů u moře, podívejte se na naše recenze.

Aktuálně nabízíme tuto úžasnou vilu za skvělou cenu a bezkonkurenční podmínky! Vila má dispozici 2+1 a má tří koupelný, k víle naleží společný bazén , balkon 6m2 a také dvě velké terasy z toho jedna střešní o velikostí 40m2 s krásným výhledem na moře a okolí. Vzdálenost na pláž je pouze 500m.

Předání do 30 měsíců po zaplaceni depozitu ale splácet budete 5 let a to bez navýšen!

Za určitých podmínek 5% sleva z kupní ceny, tyto podmínky nebudou brzy platné , proto mě kontaktujte co nejdříve.

Vílu můžete pronajímat a využívat 3 roky před zaplacením. Jsou to ti nejlepší podmínky na ostrově. V blízkostí má developer další tří projekty kde můžete využívat veškerou infrastrukturu jako aquapark , fitness, wellness , pláž atd úplně zdarma.

Developer je hrdý na to, že vám může představit členskou kartu, která klientům umožňuje využívat jedinečná privilegia a výhody ve všech projektech developera , jedná se o vstupy do infrastruktury developera a 10% slevy v restauracích + další výhody.

Proč právě novostavby na Severním Kypru?

Nejlepší investice u moře na světě za rok 2021 dle Forbes.
Průměrné roční zhodnocení novostaveb za poslední dva roky je minimálně 30%
Celoroční pronájem a zajímavá návratnost novostaveb
Ceny od 55.000 Kč za m2 v pětihvězdičkovém projektů s bohatou infrastrukturou , nicméně ceny stabilně rostou proto je nejlepší investovat v úvodní fázi projektů
Plán splátek až 5 let bez navýšeni
Ideální místo pro odchod do důchodu
Ochrana práv investora (rádi během osobní schůzky vysvětlíme).
Nejnižší životní náklady a výdaje za vodu, elektřinu, plyn a pohonné hmoty.
Daň z nemovitosti méně než 3Kč za m2/rok.
Jedna z nejbezpečnějších zemí světa s nízkou kriminalitou.

Sami vlastníme nemovitosti a známe dokonale místní trh. Postaráme se o veškeré před a poprodejní služby včetně pronájmu Vaše nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.