Prodej bytu 4+kk, Praha - Karlín, Pernerova, 90 m2 (ID: 1282409)

Pernerova, Praha 3, Praha 8, Karlín

12 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 59 524 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPernerova, Praha 3, Praha 8, Karlín
ID132
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná90 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha90 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji velmi pěkně řešený byt 4+kk, plocha 90 m2, v cihlovém funkcionalistickém domě z roku 1921, 1.NP/5NP5, v žádané lokalitě Praha 8 - Karlín, ul. Pernerova. K bytu náleží spoluvlastnický podíl na společném vnitrobloku.

Byt v družstevním vlastnictví s možností okamžitého převodu do OV (cena 12 490 000 Kč včetně anuity), nebo převodu družstevního podílu, a splacení anuity po splátkách s převodem do OV po zaplacení celé anuity (aktuální výši anuity cca 6 000 000 Kč).

Dispozice: prostorná chodba, odtud samostatné vstupy do prostorné kuchyně s luxusně vybavenou kuchyňskou linkou a jídelnou, dále do obývacího pokoje spojeného s kuchyní, dále koupelny se sprchovým koutem, dvou světlých ložnic směřované do vnitrobloku a samostatné WC. Podlahové vytápění a ohřev vody - lokální plynové (vlastní kotel). Voda a kanalizace městská.

V roce 2016-2017 byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí - nový rozvod topení, zrekonstruována koupelna a WC, dále výměna elektrických rozvodů. V pokojích plovoucí podlahy, dlažba na chodbě, v kuchyni, koupelně a WC.

Dům prošel rozsáhlou renovací - nová okna, dveře, výtah, upravené společné prostory, fasáda, střecha a společný vnitroblok.

Poblíž bytové jednotky rozlehlý park Vítkov, nabízí krásné volno-časové aktivity jak pro dospělé tak pro děti. V blízkosti bytu se nachází veškerá občanská vybavenost - nákupní centra, zdravotní a sportovní střediska, školy a školky, supermarkety, pošta atd.

Výborná dostupnost do centra autem, tramvají, nebo metrem - stanice metra Křižíkova 3 minuty pěšky, tramvajová zastávka Křižíkova 4 minuty chůze. 

O konkrétních podmínkách se informujte v RK, velmi rádi Vám zajistíme výhodné financování. Provize RK není zahrnuta v ceně nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 8.