Prodej bytu 3+kk, Praha - Záběhlice, Choceradská, 68 m2

Choceradská, Praha, Záběhlice

9 500 000 Kč
/za nemovitost
cena k jednání, včetně provize RK
Hypotéka od 45 274 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaChoceradská, Praha, Záběhlice
ID0628
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná68 m2
Patro10. z 10
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy68 m2
Podlahová plocha68 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj
Garáž
Lodžie
Výtah

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný světlý nový byt s lodžií a šatnou v žádané lokalitě s výhledem na zeleň. Byt se nachází v 10NP/10NP s výtahem v novém bytovém domě v Praze-Záběhlicích o celkové ploše 68,2 m2 + prosklená lodžie o velikosti 11,4 m2.
K bytu lze přikoupit vlastní parkovací místo v suterénu domu o velikosti 16 m2. Z podzemní garáže se pohodlně vyvezeme garážovým výtahem na ulici. Další parkovací místa jsou přímo u bytového domu.
Dispozice: chodbou vstoupíme do haly (9,3m), ze které samostatnými vstupy vejdeme do jednotlivých pokojů (12,2m2, 9,2 m2), kuchyně s obývacím pokojem (22,9m2), koupelny (4,5m2), WC (1,5m2) a šatny (4,2m2). Pokoje jsou neprůchozí.
V obývacím pokoji je rekuperace a v blízké budoucnosti bude klimatizace. Ve výrobě je předokenní žaluzie na francouzské okno v obývacím pokoji a na okno v kuchyni a žaluzie bude na dálkové ovládání.
Tento moderní byt se prodává kompletně vybavený a zařízený. Veškeré vybavení je maximálně 2 roky staré, stáří kuch. linky je 1 rok. Vše udržované a zachovalé. Topení je horkovzdušné podlahové.
Bydlení v této lokalitě nabízí veškerou dopravní obslužnost, kousek za domem MHD, 5min metro, silniční obchvat. Dále velmi dobrá dostupnost služeb, škol, školek, lékařů, obchodů a restaurací. V obytné čtvrti Záběhlice je také k vidění působivý novobarokní Záběhlický zámek, postavený v 17. století u říčky Botiče. Ve sportovním areálu HAMR-Záběhlice na břehu Hamerského rybníka, oblíbené rybářské oblasti, se můžete věnovat letním i zimním sportům. Opodál stojí románský kostel Narození Panny Marie, původem z 12. století. Své vyžití si zde najde každý.
Cena je k jednání.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 4.