Prodej vily, Roumeli, Rethymno (Ρουμελί Ρεθύμνης), Řecko, 95 m2

Roumeli, Rethymno (Ρουμελί Ρεθύμνης), Řecko

9 534 200 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaRoumeli, Rethymno (Ρουμελί Ρεθύμνης), Řecko
IDRKERH059
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná95 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha95 m2
Plocha nemovitosti500 m2

Origo partneři

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej rustikální kamennou vilu s bazénem v malebné vesnici Roumeli v oblasti Rethymna na Krétě v Řecku. Nemovitost o rozloze 95 m2 byla postavena v roce 2020 a stojí na pozemku o rozloze 250 m2.

Vila má dvě podlaží a sestává z 2 ložnic, 2 koupelen a kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem. Z ložnic máte přístup na balkon a z obývacího pokoje se dostanete ven na terasu, k bazénu s vířivkou a lehátky a do zahrady.
Dům je součástí komplexu, ve kterém jsou celkem 3 vily, je oplocený kamennou zdí a nabízí krásné výhledy na moře a okolní hory. K nemovitosti patří také pozemek navíc o ploše 500 m2 před domem.

Vila je postavená v rustikálním tradičním stylu a je plně vybavená. Má vestavěnou kuchyň se spotřebiči, vybavené koupelny, krb, klimatizaci, ústřední vytápění, zahradní nábytek a gril. Vila má privátní parkovací místo. Poblíž se nachází veškerá potřebná vybavenost pro celoroční žití. Vzdálenost k moři a pláži Panormo je asi 1,8 km.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.