Prodej vily, Vodice (Grad Vodice), Chorvatsko, 323 m2

Vodice (Grad Vodice), Chorvatsko

28 778 750 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaVodice (Grad Vodice), Chorvatsko
IDCHD2683
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná323 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha323 m2
Plocha nemovitosti541 m2
Garáž

Origo partneři

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej atraktivní vilu s výhledem na moře ve městě Vodice v Šibenické oblasti v Chorvatsku. Vila o rozloze 322,76 m2 se nachází ve výstavbě a má pozemek o rozloze 541 m2. Možné nastěhování je naplánováno na léto 2024.

Vila má tři podlaží – suterén, přízemí a 1. patro. V suterénu naleznete 1 ložnici s koupelnou, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, koupelnu, komoru, mini kuchyň s terasou a terasu s přístupem na dvorek a k bazénu o rozloze 23,7 m2.
V přízemí je garáž a hlavní vstup do vily, chodba, WC, kuchyň s jídelnou a prostorným obývacím pokojem a přístup na terasu s výhledem na moře.
V 1. patře jsou 3 prostorné ložnice s vlastními koupelnami a terasa s panoramatickým výhledem na moře.

Vila bude mít moderní design a bude postavena z těch nejkvalitnějších materiálů. V ložnicích a obývacím pokoji bude klimatizace, bude mít podlahové vytápění, elektrické rolety, krb, moskytiéry, skleněné zábradlí na terase, interkom, bezpečnostní dveře a TV satelit. Vila bude obklopená zahradou vybavenou automatickým zavlažováním, kde budou olivovníky, středomořské rostliny a trávník. Kromě garáže zde bude několik venkovních parkovacích míst. Vila bude připojená na vodovodní řád, bude mít septik a jižní orientaci. Vzdálenost do centra města je asi 950 m a k moři a pláži cca 650 m.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.