Prodej vily, Bilice, Chorvatsko, 238 m2

Bilice, Chorvatsko

15 765 750 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaBilice, Chorvatsko
IDF12183
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná238 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha238 m2
Plocha nemovitosti448 m2

Origo partneři

Popis

Nabízíme luxusní samostatně stojící vilu s bazénem a 2 samostatnými apartmány v klidné osadě Bilice vedle Šibeniku.
Tato nově postavená vila je moderního designu a nabízí dokonalou kombinaci komfortu, elegance a přírodního prostředí.

Vila se rozkládá na pozemku o velikosti 448 m2 a má tři podlaží: suterén, přízemí a první patro.
V suterénu (35,83 m2) se nachází sklad a strojovna.

Přízemí (98,97 m2) zahrnuje zádveří/chodbu, koupelnu, prádelnu, ložnici s vlastní koupelnou, šatny, druhou ložnici, prostorný obývací pokoj s jídelnou a kuchyň s výstupem na krytou terasu s pergolou, před kterou je bazén (27 m2), upravená zahrada, letní kuchyně a venkovní sprcha s teplou vodou.

První patro (103,42 m2) má vlastní vchod a skládá se z chodby, prádelny, ložnice, koupelny, druhé ložnice s vlastní koupelnou, šatny, prostorného obývacího pokoje, kuchyně a jídelny s výstupem na krásnou terasu.

Celková užitná plocha vily je 238,22 m2. Při zařizování vily byl kladen důraz na výběr kvalitních materiálů a vybavení.

Vila je vybavena nábytkem na míru, včetně kuchyňské linky DOIMO CUCINE se spotřebiči, prádelny s pračkou a sušičkou a koupelnovým nábytkem. Je vybavena také nízkoenergetickým vybavením, včetně podlahového vytápění a chlazení na vodní systém, fotovoltaických panelů na střeše, tepelných čerpadel a přípravy na solární kotel.

Vnější truhlářství je vyrobeno z nejnovější generace truhlářských profilů a skel Aluk, s elektrickými žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Okna mají absorbující UV ochranu a snižují zahřívání o 25-30%.

Bazén (vyhřívaný) je obložen kvalitním keramickým obkladem "Florim" v béžovém odstínu a má elektrolýzu pro čištění a hydromasážní trysky. Dvůr nabízí tři parkovací stání.

Projekt je ve fázi finální výstavby a zařizování a je připraven k nastěhování na jaře 2024.

Bilice Stubalj je malebné místo nedaleko národního parku Krka, u jezera Prokljan, které je propojené s řekou Krka a mořem. Tato oblast nabízí skvělé možnosti pro rekreační a outdoorové aktivity díky své blízkosti k přírodě.

Má vynikající dopravní spojení - je situováno velmi blízko k dálnici a letiště Zadar a Split jsou dostupné zhruba ve vzdálenosti 50 km.

Pro více informací o této luxusní vile s bazénem a 2 samostatnými apartmány a pro domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat telefonicky nebo e-mailem. Rádi vám poskytneme veškeré potřebné informace a zajistíme prohlídku této atraktivní nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.