Prodej vily, Privlaka, Chorvatsko, 227 m2

Privlaka, Chorvatsko

14 014 000 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaPrivlaka, Chorvatsko
IDF12204
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná227 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha227 m2
Plocha nemovitosti913 m2

Origo partneři

Popis

Krásně zrekonstruovaný dům s bazénem v Privlace je na prodej. Dům byl kompletně zrekonstruován v roce 2021 a byla postavena pomocná budova a bazén. Díky kamenné fasádě a masivnímu dřevu vyzařuje dům středomořský styl.

Dům se skládá z přízemí a prvního patra. Přízemí se skládá z chodby, kuchyně s jídelnou, obývacího pokoje (neprůchozí), ložnice, koupelny a terasy. Celková plocha přízemí je 111,15 m2. V patře se nachází chodba, tři ložnice, každá s vlastní koupelnou a terasou. 1. patro má 85,85 m2. Dále ve dvoře je vedlejší budova s ​​jednopokojovým bytem a strojovnou. Plocha pomocné budovy je 30,80 m2.

Celková plocha domu s vedlejší budovou je 227,80 m2. Plocha pozemku je 913 m2. Dvůr zdobí bazén 32 m2 a altán s masivním dřevěným stolem, lavicemi a grilem.
Ve dvoře jsou 4 parkovací místa.
Vzdálenost od moře 600 m. Vzdálenost od centra Privlaka 1,3 km.

Dům je vyzdoben ve středomořském stylu, který ladí s exteriérem. Kompletní nábytek a vybavení je zahrnuto v ceně.

Fasádní tepelná izolace 10 cm polystyren. Plastová okna se žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Podlahové krytiny tvoří dlažba. Podlahové vytápění v celém domě i bytě. Také klimatizace v obývacím pokoji a místnostech domu a jedna v pomocné budově. To je celkem 6 jednotek. Je vyroben bazén s led osvětlením, obložen keramickou mozaikou a přípravou na vytápění.
Trávník a dětské hřiště s houpačkou, kamenným stolem na stolní tenis a šipky.


Privlaka je malé rybářské a turistické městečko pouhých 15 minut jízdy od města Zadar, které se nachází na rozlehlém písečném poloostrově mezi královským městem Nin a ostrovem Vir. Průzračné moře a dlouhé, mělké písečné zátoky jsou jako stvořené pro úplnou relaxaci. Místo nabízí veškeré potřebné zázemí pro příjemný a kvalitní život: obchody, restaurace, pošta, poliklinika. Milovníci sportu a rekreace, kteří si chtějí vyzkoušet plachtění nebo surfování, najdou svůj kout ráje v okolních osadách. Vše, co potřebujete pro klidnou a odpočinkovou rodinnou dovolenou ve středomořském stylu, najdete zde.

Jsme realitní agentura s dlouholetou zkušeností. Odborně a férově poradíme s výběrem. Postaráme se o to, aby nákup vámi vybrané nemovitosti proběhl hladce a bez starostí. Celý proces převodu vlastnictví dokážeme zajistit a zabezpečit na dálku a bez zbytečného cestování. Včetně veškerých podkladů na převod vlastnictví, včetně převodu energií a všech registrací.
Pro více zajímavých a aktuálních nabídek se podívejte na naše stránky.
Tým Mojenemovitostumore

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.