Prodej bytu 3+1, Klatovy - Klatovy III, Mánesova, 70 m2 (ID: 1271496)

Mánesova, Klatovy III

3 450 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 442 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMánesova, Klatovy III
ID26307
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná70 m2
Patro2. z 4
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha70 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Sklep

Origo partneři v Klatovech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný, zrekonstruovaný byt 2+1, jehož dispozice byla upravena na dispozici 3+1. V bytě jsou nová plastová okna, která byla instalována koncem roku 2023.
Byt se nachází ve druhém patře panelového domu, který prošel celkovou revitalizací, je zateplený má novou fasádu, vstupní dveře a nové schránky. Rekonstrukce proběhla i ve sklepních prostorách. Nový majitel jistě ocení vzhled objektu po rekonstrukci a zvýšenou energetickou účinnost zateplení.

Byt se nachází v oblíbené a klidné lokalitě v Mánesově ulici v Klatovech a jeho dispozice 3+1 o celkové ploše 70 m² zajišťuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení.

Sestává se ze velké kuchyně s prostorem na jídelní stůl, obývacího pokoje, chodby s vlastním plynovým kotlem a šatnou, velké předsíně s prostorem na vestavěnou skříň, dvou pokojů, z nichž jeden je průchozí, komory, koupelny s vanou a samostatného WC.

Výhodou bytu je, že všechna okna jsou směřována mimo zástavbu a z bytu se nabízí krásný výhled do krajiny.

Byt je kromě kuchyňské linky nezařízený, což dává novému majiteli příležitost vytvořit si vlastní interiér dle svých představ. Kuchyňská linka je vybavena dřezem, zánovní myčkou, novou varnou elektrickou deskou a novou elektrickou troubou.

Stav prodávaného bytu je výborný, což znamená minimální nutnost investic do případných dalších oprav či údržby a je napojen na veškeré inženýrské sítě, tedy elektřinu, vodu, plyn a kanalizaci.

Ohřev vody a vytápění zajišťuje plynový kotel.

K bytu přísluší sklepní kóje v suterénu pro uložení dalších věcí, která taktéž prošla renovací.

Byt je volný a je možné se do něj ihned nastěhovat.

Pokud vás tato nabídka oslovila, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku bytu.

Rádi vám pomůžeme i s financováním koupě nabízené nemovitosti. Ev. číslo: 26307.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Klatovech.