Prodej vícegeneračního domu, Čečelice, Konětopská, 150 m2

Konětopská, Čečelice

8 245 386 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 39 295 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKonětopská, Čečelice
ID42
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha150 m2
Plocha nemovitosti1900 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Čečelicích

Úklidové služby

Popis

Dům uprostřed obce, který dokázal přežít výstavbu v Čečelic. Zejména díky skvělému místu může být zajímavou volbou jak k rodinnému bydlení, tak i podnikání.

V bodech ty nejdůležitější informace:

celková užitná plocha domu a garáže 150 m2
dispozičně řešeno 4kk
prostorná garáž (pro 2 auta), nebo parkování na
pozemek 1.900 m2 poskytující soukromí od okolí
možnost využít i pro komerční účely (sídlo firmy, ordinace)
stodola podsklepena

Stavba ze smíšeného zdiva je pod navazující stodolou kompletně podsklepená a je připojena na elektřinu a plyn. Voda je odebírána ze studně a kanalizace je svedena do jímky, nicméně pokud by někdo vyžadoval připojení na obecní kanalizaci a vodovod, přípojka je hned před domem a novému vlastníkovi nic nebude bránit k připojení.

Po rekonstrukci byla využita i horní (podkrovní část domu), aktuálně má každé z pater domu užitnou plochu cca 75 m2. V tom spodním jsou 2 samostatné pokoje, kuchyně, jídelna, koupelna s komorou a oddělenou toaletou. V horním patře jsou dva průchozí pokoje. V mezipatře se nachází šatna (může z ní vzniknout i samostatný pokoj) koupelna se sprchovým koutem a oddělenou toaletou.


Dům si můžete již nyní projít pomocí 3D virtuální prohlídky zde:
https://my.matterport.com/show/?m=AUkkqLjEBGJ


Dům je po zásadní rekonstrukci, výměna elektřiny, odpadů, podlah, stavebních tvorů. Je jen na novém vlastníkovi, jestli bude chtít pokračovat a rozšiřovat bydlení. Možností je mnoho.

Jak s tím vším vlastně naložit? Dům můžete využít k vlastnímu bydlení. Tady oceníte skvělou zahradu, která má přes 1.000 m2 a poskytuje dostatek soukromí díky živému plotu. Celý dům je tak dokonale ukrytý před okolním světem. Velkým benefitem je škola i škola hned u domu, takže dětem bude stačit udělat pár kroků a vyhnou se veškeré dopravě. A obchod je také hned za rohem. Auta můžete zaparkovat v prostorné garáži (pro 2 auta), případně na dvoře, kde se za Vámi zavře brána s elektrickým pohonem na dálkové ovládání.

Další možností je dům využít k podnikání. Jako sídlo firmy, kanceláře, nebo třeba jako ordinaci. Dá se klidně skloubit vlastní bydlení a část využít domu využít komerčně. Tady bude velkou přidanou hodnotou opět lokalita - skvělá dostupnost do Prahy.

Těch možností je hodně, takže nejlepší bude přijít a podívat se osobně. Těším se na setkání.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Čečelicích.