Prodej vícegeneračního domu, Kralupy nad Vltavou - Zeměchy, Nad Rybníkem, 234 m2

Nad Rybníkem, Kralupy nad Vltavou, Zeměchy

17 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 83 400 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNad Rybníkem, Kralupy nad Vltavou, Zeměchy
ID116
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná234 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy133 m2
Podlahová plocha234 m2
Plocha nemovitosti902 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti191 kWh/m2 za rok
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Kralupech nad Vltavou

Úklidové služby

Popis

Nabízíme Vám zprostředkování prodeje novostavby dvougeneračního rodinného domu s obytným podkrovím o dispozici 8+2kk. Dům je nyní řešen jako dvougenerační, nicméně lze dispozičně a stavebně upravit na dva samostatné domy se samostatnými vstupy vč. rozděleného pozemku. Ve virtuální prohlídce je možné obejít celý dům vč. prostudování celého interiéru vč. patra.
V přízemí se nachází dvě samostatné vstupní haly, dva obývací pokoje s kuchyňskými linkami (jedna nedodělaná), ložnice, dva dětské pokoje, 3 koupelny a 4x WC. V patře jsou k dispozici 3 samostatné obytné pokoje, šatna a koupelna s WC. Veškeré dispoziční řešení domu lze shlédnout v přiložené virtuální prohlídce nebo na půdorysech domu.
Rodinný dům s užitnou plochou 234 m2 (1. NP 155 m a 2. NP 79 m) je postaven na pozemku o celkové výměře 902 m2 v klidné nezátopové části obce města Kralupy, část obce Zeměchy, ul. Nad Rybníkem.
Kolaudace domu proběhla v lednu 2024. Při předání domu kupující obdrží veškerou stavební dokumentaci.
Dům s venkovní terasou má následující technické a stavební parametry: zdivo zateplené tvárnice zn. Ytong lambda YQ 450, střecha Tondach Engoba, lité anhydridové podlahy s keramickou dlažbou v celém domě kromě tří pokojů v patře, kde jsou plovoucí podlahy, sádrokartonové podhledy, plastová okna, internet od spol. Maxicom, kompletní sanita v koupelnách, osazení Geberit, kompletní jedna kuchyňská linka vč. vestavěných spotřebičů.
Dům je napojen na obecní vodovod i kanalizaci a elektřinu (230 a 400 V), plyn je na hranici pozemku. Dům je vytápěn úsporným elektro kotlem do podlahového topení v celém domě. Parkování je možné před domem na společné obecní příjezdové cestě nebo na vlastním pozemku.
V docházkové vzdálenosti 7 min od domu je k dispozici samoobsluha se smíšeným zbožím, hostinec, vlaková i autobusová zastávka ve směrech Kralupy, Kladno, Velvary. V Kralupech je veškerá občanská vybavenost: velké zrekonstruované letní koupaliště, fitness, tenisové kurty a cyklostezka podél břehu Vltavy ve směru k zámkům Nelahozeves a Veltrusy, Troja, Praha Bubeneč, mateřské i základní školy, obchody, supermarkety
Tesco. Lidl, Penny, zdravotní středisko, nemocnice, pošta a banky. V centru města je velký parkovací dům sloužící pro autobusové i vlakové nádraží s přímým spojem 25 min do centra Prahy na Masarykovo a Hlavní nádraží.
Dům je ihned k nastěhování. Právní servis vč. vyřízení hypotéky ZDARMA.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!