Prodej rodinného domu, Vejprnice, Polní, 180 m2

Polní, Vejprnice

9 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 45 227 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPolní, Vejprnice
ID84
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná180 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha180 m2
Plocha nemovitosti854 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Vejprnicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům se zahradou v obci Vejprnice nedaleko od Plzně.
Dům sestává z dvou obytných podlaží a je kompletně podsklepený. K domu je přistavěna jedna garáž a druhá garáž stojí s menší dílnou samostatně.

Dispozice jsou následující:
1 NP: prostorný obývací pokoj, kuchyně s jídelnou, koupelna s vanou, WC, předsíň a schody do patra,
2 NP: tři pokoje, WC a terasa.
Dům je kompletně podsklepený a je zde několik místností včetně technické místnosti, kde je plynový kotel a kotel na tuhá paliva, který se však již nepoužívá.

Dům prošel částečnou rekonstrukcí - Zateplená fasáda a nový krov a střešní tašky cca před 20 lety.
O dům bylo vždy řádně pečováno. Doporučuji výměnu oken za plastová a modernizaci vnitřního vybavení. Předností je krásná bezvadně udržovaná zahrada, klidná lokalita, MHD, blízko do Plzně.

Naše hodnocení: výborná dostupnost do Plzně, dům je hned obyvatelný. Nový krov a střešní krytina, všechny sítě - obecní vodovod, kanalizace, plyn, elektřina. Velkou výhodou je také to, že je dům podsklepený - mnoho úložného prostoru. Vhodné pro rodinu s dětmi.
Doporučuji prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vejprnicích.