Prodej rodinného domu, Vejprnice, Plaská, 94 m2

Plaská, Vejprnice

11 500 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 54 806 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPlaská, Vejprnice
ID57479
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná94 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti530 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Terasa
Výtah
Parkování
Bazén

Origo partneři v Vejprnicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji tento krásný dům, ideální pro ty, kteří touží po klidném a příjemném bydlení 10 minut od centra města Plzně, v nedaleké obci Vejprnice.

Tento moderní jednopodlažní dům, postavený v roce 2018, je dřevostavba dispozičně řešená jako 4+kk, a nabízí veškerý komfort a pohodlí moderního bydlení. S užitnou plochou 94m² a zahradou o rozloze 416m², máte dostatek prostoru pro své potřeby a záliby. Dům se prodává včetně vybavení.

Vytápění domu je zajištěno elektrickým vytápěním podlahy a krbem, což dodává domu útulnou atmosféru v chladnějších měsících. Ohřev vody je řešen pomocí kvalitního boileru.

Exteriér domu nabízí mnoho možností pro relaxaci a zábavu. K dispozici je krytá terasa, ideální pro posezení s rodinou či přáteli za každého počasí, zahradní domek pro uložení nářadí či grilu a bazén, který vám v horkých letních dnech přinese osvěžení a zábavu.

Dům disponuje také dvěma parkovacími místy přímo u domu. Parkovat lze také na vybudovaných parkovacích místech v ulici.

Obec Vejprnice nabízí veškerou občanskou vybavenost, a zároveň je velice snadná dostupnost do centra Plzně nebo na dálnici D5.

Pokud hledáte pohodlné a moderní bydlení v malebném prostředí, toto je ten správný dům pro vás. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací či domluvení prohlídky. S financováním Vám rádi pomůžeme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vejprnicích.