Pronájem bytu 3+kk, Ostrava, Masná, 105 m2 (ID: 1264448)

Masná, Ostrava

Rezervováno
29 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaMasná, Ostrava
ID191120231
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná105 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha105 m2
Terasa

Origo partneři v Ostravě

Popis

Představujeme k pronájmu exkluzivní byt 3kk s rozlohou 105 m^2 v 1. NP, situovaný v nově zrekonstruované Rezidenci Masná v centru Ostravy. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří vyžadují prostor a luxus ve svém domově. Byt byl navržen s důrazem na detail, kvalitu a pohodlí, aby uspokojil i ty nejnáročnější požadavky na moderní bydlení. Byt má nová plastová okna s trojskly, která zajišťují větší tepelnou a zvukovou izolaci.

Interiér bytu je ztělesněním prostornosti a světla, se dvěma samostatnými, neprůchozími pokoji(ložnice a dětský pokoj nebo pracovna), obývací místností se spojenou kuchyní a technickou místností.

Pro milovníky kulinářského umění je kuchyně vybavena špičkovými spotřebiči značky Bosch, včetně trouby, mikrovlnné trouby, myčky nádobí, indukční varné desky a lednicí. Kuchyňský ostrůvek nejen zvýrazňuje luxusní vzhled kuchyně, ale také slouží jako praktický prvek, který spojuje kuchyň s prostornou obývací místností, čímž vytváří ideální prostor pro společnou domácí pohodu.



Podlahové topení v každé místnosti s možností individuální regulace teploty zajišťuje maximální tepelný komfort. V koupelně Vás okouzlí volně stojící vana značky Ravak, která přidává na celkovém pocitu luxusu a relaxace.

Tento byt nabízí nejen úchvatný interiér, ale i praktické výhody, jako je prostorná sklepní kóje, velká terasa do vnitrobloku pro klidné odpočinkové chvíle a možnost parkování ve vnitrobloku. Na míru vyrobený nábytek a vestavěné úložné řešení zajišťují dostatek prostoru pro uskladnění a pomáhají udržovat byt v dokonalé organizovanosti. Byt je vybaven moderními led světly s podsvícením z podhledů, který večer navozuje příjemné světlo.



Byt se nachází v těsné blízkosti mateřské školy a OC Nová Karolina, což zajišťuje všechna pohodlí městského života přímo na dosah ruky.

Měsíční nájemné činní 29.000,-Kč, zálohy na elektřinu 4.000,- Kč (zúčtování dle skutečné spotřeby jednou ročně), internet cca 400,- Kč měsíčně.

K bytu je možno za poplatek 1.200,- Kč měsíčně mít vlastní parkovací stání ve vnitrobloku za závorou. Mimo to lze parkovat zdarma běžně na ulici před domem.

Kauce činí 2 měsíční nájmy, provize RK jeden měsíční nájem + DPH.

Pokud hledáte bydlení, které splňuje Vaše vysoké standardy pro prostor, luxus a domácí pohodu, tento byt Vám nabízí toto vše a ještě více. Kontaktujte nás pro osobní prohlídku a nechte se okouzlit kvalitou a elegancí, které tento domov nabízí. Nastěhování je možné ihned!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Ostravě.