Pronájem bytu 3+kk, Ostrava - Nová Bělá, Krmelínská, 85 m2

Krmelínská, Ostrava, Nová Bělá - Nová Bělá

29 000 Kč
/za měsíc
vratná jistota, náklady na bydlení, poplatek za podnájem
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKrmelínská, Ostrava, Nová Bělá - Nová Bělá
IDN4852
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná85 m2
Patro1. z 3
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha85 m2
Elektřina230V
TopeníÚstřední dálkové
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
Garáž
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Ostravě

Popis

K dlouhodobému podnájmu nabízíme krásný a prosluněný byt o velikosti 3kk o celkové výměře 85m2 v prvním patře cihlového domu. K bytu náleží terasa, na kterou se dostaneme s obývacího pokoje, garážové stání a také stání u domu. V této nízké zástavbě najdeme výtah, dětskou herničku, posilovnu a venkovní hřiště pro děti. V celém bytě jsou venkovní elektrické rolety. Internetové připojení je v ceně nájmu a pouze s kufrem je připraven k nastěhování.


Nabízí dva neprůchozí pokoje, do kterých vstupujeme z prostorné chodby, která disponuje vestavěnou skříní. Z ní se dostaneme také do kuchyně spojené s obývacím pokojem, do koupelny, na toaletu a také do kumbálu.

Kuchyně je plně vybavená vestavěnými spotřebiči, elektrickou troubou, sklokeramickou deskou, myčkou, mikrovlnnou troubou, lednicí, jídelním stolem, židlemi a veškerým potřebným nádobím a domácími spotřebiči. Nabízí také spoustu úložných prostor. Je spojena s obývacím pokojem s prostorným gaučem, konferenčním stolkem a televizí. Malý pracovní koutek s ergonomickou židlí a tiskárnou je zde umístěn také.

Ložnice disponuje velkou manželskou postelí se dvěmi nočními stolky.
Třetí pokoj je nyní využíván jako dětský pokoj s poschoďovou postelí, komodami, vestavěnou skříní a psacím stolem s židlí.


V okolí najdeme veškerou občanskou vybavenost, doktory, lékárny, obchody Tesco a Makro, školu a školku, dětská hřiště, restaurace Hostinec U Formana, restaurace La Futura. Na procházky můžete využít lesopark Bělský Les nebo Haldu Hrabovou. Na hlavní výpadovku číslo D56 je to pár minut autem.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!