Prodej ubytování, Rokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice, 450 m2

Rokytnice nad Jizerou, Dolní Rokytnice

12 770 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu a provize RK, včetně provize
Hypotéka od 60 858 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaRokytnice nad Jizerou, Dolní Rokytnice
ID02868-1
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná450 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti1555 m2
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod
Garáž

Origo partneři v Rokytnici nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Investiční příležitost prodeje rodinného domu s dvěma apartmány k pronájmu v atraktivní lokalitě Rokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice.

Nemovitost prošla rekonstrukcí v roce 2018, disponuje dvěma vybavenými apartmány k pronájmu se samostatným vchodem a parkovacím stáním a další částí domu v současnosti využívané k rodinnému bydlení s garáží, bazénem a zahradou.
V přízemí se nachází vstupní hala z hlavního vchodu do domu, kuchyň, obývací pokoj s krbovými kamny, ložnice, koupelna spojená s toaletou a navazující finskou saunou, další samostatní toaleta a dílna. V navazující části domu jsou dva apartmány. V podkrový je studenský pokoj a další tři pokoje k pronájmu.
Po rekonstrukci jsou rozvody el. energie v mědi, dům je napojen obecní vodovod, veřejnou kanalizaci, vytápění je zajišťeno dvěma plynovými kotly, který zároveň slouží pro ohřev vody. Budova je smíšeného charakteru.

V obci je veškerá občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, obchody, restaurace), nejznámnější je lyžařské středisko na Lysé hoře, ale v blízké době se plánuje spojení lyžařských středisek Studence, Harrachova a Lysé hory v jedno velké lyžařské centrum s novou technologií zasněžování. Skvělá lokalita pro rodinné bydlení i rekreaci v těsné blízkosti přírody a s výhledem na krásné horské scenérie.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Rokytnici nad Jizerou.