Prodej ubytování, Rokytnice nad Jizerou, 619 m2

Rokytnice nad Jizerou

11 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 56 712 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaRokytnice nad Jizerou
ID2662
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná619 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Rokytnici nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Při rychlém jednání sleva.

Nejlevnější penzion v Rokytnici nad Jizerou je právě na prodej.

V exkluzivním zastoupení majitele nemovitosti Vám nabízíme úchvatný penzion, který se nachází v srdci horského městečka Rokytnice nad Jizerou. Jde o skvělou příležitost k získání tohoto vynikajícího objektu, který může být vaším výdělečným zdrojem nebo vaším novým domovem v této krásné horské oblasti.

Penzion má celkovou plochu 480 metrů čtverečních a nabízí 6 zařízených pokojů s vlastní koupelnou a WC, s možností předělání na 9 pokojů. Každý pokoj je vybaven pohodlným nábytkem a Wi-Fi připojením.

Pro hosty je zde krásná dobová restaurace a kuchyně.

Obrovským benefitem je, že součástí prodeje penzionu je i plnohodnotný a samostatně oddělený byt 3+1 pro majitele objektu k celoročnímu bydlení. Tato část by se dala taktéž využívat k pronájmu pro rodiny s dětmi a navýší se tak zisk.

Celkový provoz penzionu je zavedený na booking.com a vše je připraveno k převzetí bez jakéhokoliv omezení.

Vytápění celého objektu je řešeno automatickým kotlem na tuhá paliva (uhlí). Plocha pozemků k nemovitosti činní 2.105m2

Návratnost investice je vypočítána na méně, než 10 let.

Hosté zde mohou relaxovat v letním období, využít krásná místa zahrady na pozemcích, které jsou součástí prodeje a naleznete je na vyznačené mapě ve fotogalerii v inzerci. V zimním období mohou hosté využít několik lyžařských areálů, které jsou v okolí.

Součástí je i parkoviště pro hosty k celému objektu.

V centru Rokytnice jsou veškeré služby a obchody.

Pokud hledáte výdělečný objekt nebo nové bydlení v krásné horské oblasti, tento penzion v Rokytnici nad Jizerou je ideální volbou. Nechte se okouzlit krásami Krkonoš a investujte do tohoto skvělého penzionu. Kontaktujte nás pro více informací a prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Rokytnici nad Jizerou.