Prodej bytu 3+1, Dobřany, Loudů, 80 m2

Loudů, Dobřany

4 490 000 Kč
/za nemovitost
cena u makléře
Hypotéka od 21 398 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLoudů, Dobřany
ID0352
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná86 m2
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha80 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Lodžie

Origo partneři v Dobřanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji byt o velikosti 3 + 1 s lodžií ve 3. patře revitalizovaného panelového domu, situovaného v klidné části města Dobřany, konkrétně v ulici Loudů. Tato nemovitost je skvělou investicí pro všechny, kteří hledají možnost okamžitého zajištění stabilního příjmu a to z důvodu, že dle společné dohody stran by současní majitelé mohli setrvat v nájemním vztahu do konce roku 2025, není však podmínkou při prodeji. Jedná se o investiční příležitost, která má výrazný potenciál pronájmu a to nejen díky výhodné poloze a vysoké poptávce k bydlení v této lokalitě, ale také na základě veškeré a potřebné infrastruktury.

Jedná se o moderní nemovitost v osobním vlastnictví, která poskytuje pohodlnou podlahovou plochu 80 m² a byla v roce 2020 podrobena velmi zdařilé rekonstrukci. Dispozice bytu zahrnuje prostornou kuchyni propojenou s obývacím pokojem a jídelnou, ložnici s přístupem na lodžii, dětský pokoj, předsíň, koupelnu a samostatnou toaletu.

Měsíční zálohová platba služeb včetně fondu oprav při počtu 3 osob činí 5.200,- Kč.

K bytu náleží také sklepní kóje. V případě zájmu o prohlídku této atraktivní nemovitosti nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vám poskytneme další informace a provedeme Vás celým procesem prodeje. Tato nemovitost je skvělou volbou pro bydlení, ale také jako skvělá investiční příležitost, kterou Vám vřele doporučujeme. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. S financováním Vám velmi rádi pomohou naši finanční specialisté.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Dobřanech (okr. Plzeň-jih).