Prodej bytu 3+1, Železná Ruda, 1. máje, 75 m2

1. máje, Železná Ruda

8 450 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize RK. Hypotéka možná.
Hypotéka od 40 270 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

Adresa1. máje, Železná Ruda
ID007451
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná78 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha75 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž
Lodžie

Origo partneři v Železné Rudě

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme k prodeji krásný, kompletně zrekonstruovaný, výborně dispozičně vyřešený a velmi světlý byt v pětipatrovém panelovém domě v centru Železné Rudy, ul. 1. máje.

Nádherný výhled na Javor. Překrásné prostředí Šumavského národního parku.

Velmi úsporná budova (PENB „B“). Fotovoltaická elektrárna (výroba elektřiny pro dům) a solární kolektory (ohřev vody pro dům). Zatepleno expandovaným polystyrenem - 15 cm. Tříkomorová plastová okna.

Byt 3+1, zasklená lodžie, 75 m2, 2x „respektované“ parkovací místo + možnost přikoupení garáže za 450.000,-Kč + sklep 2,6 m2, 4.patro z 5, s výtahem.

Velká sušárna x kolárna x kočárkárna. Orientace oken na jihozápad a jihovýchod. Stropy vysoké 258 cm. Na podlahách plovoucí lamino a dlažba. Koupelna s velkým sprchovým koutem, WC oddělené.

Kuchyňská linka se všemi spotřebiči (plynová varná deska, horkovzdušná trouba, myčka, lednice s mrazákem, mikrovlnka, pračka, sušička a digestoř s odtahem do stoupačky. Byt může zůstat po dohodě částečně zařízen nábytkem.
Vytápění plynovým kotlem v domě. Plastové stoupačky. Parkování před domem na dvou „vyhrazených – respektovaných“ stáních.

Velmi nízké reálné poplatky 4.980,-Kč/měs. Včetně elektřiny (600,-Kč), tepla (1.000,-Kč) a fondu oprav (2.340,-Kč).

400 m od domu Ski areál Samoty. 1km pak Ski areál Belvedere a Nad nádražím. Ski areál Špičák 3 km, Grosser Arber 13km. Množství cyklostezek a běžkařských tras.
Lze financovat prostřednictvím hypotéčního úvěru.

Energetická náročnost „B“ - velmi úsporná.

Více fotografií (39) na stránkách blanikreality pod ID: 7451.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Železné Rudě.