Prodej rodinného domu, Jablonec nad Nisou, Tyršova stezka, 130 m2

Tyršova stezka, Jablonec nad Nisou - Kokonín

3 747 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 17 857 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTyršova stezka, Jablonec nad Nisou - Kokonín
ID14121
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná130 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti1400 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Hledáte bydlení v klidné lokalitě a zároveň s dobrou dostupností do centra města? A láká Vás možnost zrealizovat si je podle svých vlastních představ?

Pak je pro Vás ideální možností koupě dvoupodlažního samostatně stojícího rodinného domu o vnitřní ploše cca 130 m2, ke které však přísluší další prostory jako zimní zahrada, balkony, sklep, půda a garáž. Rekonstrukcí či kompletní přestavbou lze získat daleko více metrů plochy. Tento dům se nachází v klidné části Kokonína.

Dům si díky virtuální prohlídce můžete projít zde: https://my.matterport.com/show/?m=6WedfgC13sz

Z inženýrských sítí jsou k dispozici vodovod, elektřina, plyn, odpady jsou svedeny do jímky, nabízí se tedy vybudování ČOV.

U rodinného domu je důležitá také zahrádka. Tato je velkorysá - má 1043 m2 a díky svému uzpůsobení lez rozdělit do několika zón, takže na ní můžete mít posezení, pěstovat plodiny, vybudovat bazén, další parkovací míst apod. Naproti domu je pak další trojúhelníkový pozemek o výměře 223 m2.

V místě je i skvělá občanská vybavenost - nedaleko je mateřská i základní škola, obchody, restaurace, praktičtí lékaři, ale také autobusová zastávky, kterou jste za chvíli v centru města. Dojíždíte-li do Prahy, tak i spoje autobusem či automobilem jsou bezproblémové.

Přijeďte se osobně podívat, jak Vám lokalita a potenciál domu vyhovují.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jablonci nad Nisou.