Prodej rodinného domu, Jablonec nad Nisou - Rýnovice, Československé armády, 303 m2

Československé armády, Rýnovice

Rezervováno
4 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 23 590 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

StavRezervováno
AdresaČeskoslovenské armády, Rýnovice
ID334
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná263 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy168 m2
Podlahová plocha303 m2
Plocha nemovitosti586 m2
Plocha zahrady502 m2
Elektřina400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme zajímavý dům se zahradou v Jablonci nad Nisou - Rýnovicích, ulice Československé armády.
Po vstupu do domu se ocitnete v prostorné chodbě, ze které se vlevo vstupuje do velké samostatné místnosti, vpravo potom do prostor o třech místnostech sloužících v minulosti jako byt. Vstupní hala je průchozí k zadnímu vstupu, který vede na dvůr. Dále se z haly dostaneme do sklepa, koupelny, k toaletám a skladu. Rovněž z haly se po dřevěném schodišti stoupá do patra, které sloužilo jako velký byt 4+1. Z jednoho z pokojů vedou dřevěné schody na půdu.
Jedná se starší objekt v původním stavu, který vyžaduje kompletní rekonstrukci (střecha, okna, vnější a vnitřní povrchy stěn, zdravotně-technické instalace, elektřina, topení, podlahy a další související práce). Zdivo domu je smíšené, stropy z části klenuté a zčásti rovné s dřevěnou trámovou konstrukcí. Na dřevěném krovu se nachází původní střecha ze štípaného šindele, na kterou byla v minulosti položena ještě střešní krytina z břidlice. Dům je napojen na elektřinu, plyn, vodovod i kanalizaci.
Z hlediska lokality jde o výborné místo pro sídlo firmy, případně ubytování zaměstnanců, existuje rovněž možnost dům rozdělit na 2 až 4 byty. V bezprostřední blízkosti se nachází mateřská školka, oblíbená restaurace Motorest, přímo před domem je autobusová zastávka. Dobrá dostupnost Jablonce i Liberce.
Využijte možnost získat nemovitost s potenciálem na zajímavé adrese!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!