Prodej rodinného domu, Líšný - Líšný 1.díl, 85 m2

Líšný 1.díl

2 998 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 14 288 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLíšný 1.díl
ID00402
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná99 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy70 m2
Podlahová plocha85 m2
Plocha nemovitosti656 m2
Plocha zahrady586 m2
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
Sklep
Parkování

Origo partneři v Líšném

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Představujeme vám útulný rodinný dům v malebné lokalitě Líšný 1díl, který se stane vaším novým domovem nebo ideálním místem pro relaxační víkendy. Tento dům s dispozicí 3+KK, se pyšní bohatou historií a spoustou potenciálu. Byl postaven v roce cca 1930 a s láskou udržovaný.
Interiér domu zaujme svou praktickou dispozicí. V přízemí se nachází předsíň, komora, prostorná kuchyň, ložnice a koupelna, zatímco suché WC je přístupné z chodby, což je typický prvek pro domy této éry. Druhé patro pak nabízí další ložnici, mansardu a úložný prostor na půdě, což poskytuje dostatek místa pro vaše potřeby.
Fasáda domu si zachovává svůj původní vápencový šarm, a díky výměně původních dřevěných oken za plastová v roce cca 1995 je zajištěn moderní standard bydlení s důrazem na efektivitu a úsporu energií.
Jednou z předností tohoto domu je jeho zahrada, která vám poskytne dostatek soukromí a prostoru pro odpočinek na čerstvém vzduchu, ať už při grilování s přáteli nebo při relaxaci s knihou v ruce. Lokalita blízkosti Malé Skály, Dolánek, skalního Hradu Vranov, cyklotras, vodáckých tras atd.
Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Líšném.