Prodej rodinného domu, Zlatá Olešnice, 270 m2

Zlatá Olešnice

1 770 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí prodávající
Hypotéka od 8 435 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZlatá Olešnice
ID59290
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná270 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti416 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
DopravaAutobus

Origo partneři v Zlaté Olešnici

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Dům na pomezí Jizerských hor a Krkonoš.

Výzva pro ty, kteří se nebojí rekonstrukce a chtějí mít svou nemovitost na horách.

Dům k celkové rekonstrukci v krásném místě jak pro zimní, tak i letní využití. Vhodné pro milovníky lyží i běžek - v blízkosti je lyžařský vlek s modrou a červenou sjezdovkou, nedaleko jsou velké lyžařské areály (Rokytnice nad Jizerou, Paseky, Rejdice, Harrachov) či oblíbený vlek Kamenec v Jablonci nad Jizerou. V okolí je velmi krásná příroda a místo je výhodné jako výchozí i pro pěší či cyklo výlety. Jedna z několika značených cyklostezek je věnována Járovi Cimrmanovi, kousek od domu vede naučná stezka a koupaliště.

V domě byla před mnoha lety rekonstruována zatím pouze jedna místnost (stropy, podlahy), dům je víceméně celý k rekonstrukci, výhodou je, že si vše uděláte přesně podle sebe. V případě zájmu můžeme doporučit osvědčenou stavební firmu.
Čas a peníze věnované práci na této nemovitosti po dokončení bohatě odmění odpočinek při pobytu v přírodě či při letním i zimním sportování.
Zlatá Olešnice se rozkládá na stranách podél potoka Zlatník. V potoce se kdysi dávno rýžovalo zlato, jeho břehy jsou lemovány olšemi, a právě od toho je odvozen název obce.

Více informací a fotografií Vám zašleme, případně Vám vše v místě osobně ukážeme.

S případnými možnostmi financování Vám rádi poradíme, případně za Vás vše k Vaší spokojenosti vyřídíme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zlaté Olešnici (okr. Jablonec nad Nisou).