Prodej rodinného domu, Vizovice, Zlínská, 130 m2

Zlínská, Vizovice

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Informace v RK.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZlínská, Vizovice
ID865464
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná130 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuRušná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti4158 m2

Origo partneři v Vizovicích

Popis

Máme pro vás spoluvlastnický podíl 1/2 na rodinném domě, hospodářské budově a pozemcích. Rodinný dům je rekonstruovaný před 6 lety. Dispozice je 4+kk a je vybavený. V domě je také půda, sklep, prostorná garáž (délka 6,4 m, šířka 3,5 m, výška 2,23 m) a kůlna.
Celková zastavěná plocha včetně betonového dvora je 310 m2, z toho dům je 225 m2.
Hospodářská budova má 120 m2.
Celková rozloha pozemků je 4348 m2. Tyto pak dělíme na pozemky v podílovém spoluvlastnictví s rozlohou 4158 m2 a krajní část pozemku o rozloze 190 m2, která je ve výlučném vlastnictví prodávající - tj. zde se prodává celý pozemek.
K domu vede asfaltová silnice. Dům je napojený na vodovod, kanalizaci, elektřinu.
Nabízený spoluvlastnický podíl je v atraktivní lokalitě a může tak být zajímavou investiční příležitostí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vizovicích.