Prodej rodinného domu, Zlín - Kostelec, Přehradní, 260 m2

Přehradní, Zlín, Kostelec

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Konečná cena včetně provize a kompletního právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPřehradní, Zlín, Kostelec
ID223-NP02491
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná260 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy145 m2
Plocha nemovitosti435 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadVeřejná kanalizace, Jímka
Převod do OV

Origo partneři v Zlíně

Popis

Nabízíme Vám k prodeji velmi pěkný rodinný dům v místní části Malý Kostelec u Zlína. Nemovitost je velmi dobře udržovaná a připravena k okamžitému nastěhování.

V přízemí se nachází vstupní hala , koupelna s WC , obývací pokoj s jídelnou , samostatný pokoj ( pracovna , hostovský či dětský pokoj ) , kuchyň s východem na krásně udržovanou zahradu s grilem a terasou.
V prvním nadzemní podlaží je samostatná ložnice , větší koupelna s toaletou a prostorná půda, která je připravena na velmi rychlou rekonstrukci na jeden či dva dětské pokoje , čímž je možné z domu s mírným úsilím a velmi rychle vytvořit dům o dispozici 5+1.
V suterénu je dostatek úložných prostor , vinný sklípek a sauna.
U domu je garáž na 2-3 auta a další parkovací stání je před garáží.

V dochozí vzdálenosti je zastávka autobusu. Občanskou vybavenost lze využívat v Kostelci či Štípě , Fryštáku či v 5 min jízdy autem vzdáleném Zlíně.

Tato nemovitost je ideální k čerpání dotace v rámci výzvy "Oprav dům po babičce". Kde získáte zálohově 50% z nákladů na rekonstrukci ( zateplení, fasády, výměna oken a dveří, zateplení střechy, fotovoltaika, tepelné čerpadlo, atd.) Dotace je vyplácena najednou, ještě před realizací rekonstrukce. Výše dotace může činit až 1 milion korun + možné bonusy. Spolupráce s dotační agenturou je zajištěna.
V případě zájmu o více informací či prohlídku jsem Vám kdykoliv plně k dispozici.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zlíně.