Prodej rodinného domu, Byšice, Komenského, 170 m2 (ID: 1222196)

Komenského, Byšice

3 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 18 586 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKomenského, Byšice
ID856967
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná170 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti845 m2

Origo partneři v Byšicích

Úklidové služby

Popis

Dvougenerační rodinný dům určený ke kompletní rekonstrukci. Dům má dvě samostatné bytové jednotky s oddělenými vstupy a vjezdy, tudíž lze zajistit v případě pronájmu jedné z nich naprosté soukromí. Zahrada náležící k domu je nad úrovní domu a má přístup v tuto chvíli po schodech. V případě úpravy terénu by bylo možné vybudovat kaskády pro snazší přístup.
Dispozice spodního bytu je tedy 3+1 a byt v patře 4+1. V Byšicích je veškerá občanská vybavenost a poloha domu je skvělá například díky přímé blízkosti školy. Vlaková zastávka je vzdálena od domu necelých 10 minut chůze. Obchod, restaurace, zdravotní středisko nebo třeba pošta jsou vzdáleny 200 metrů od domu. Doporučujeme prohlídku domu, pro lepší představu využitelnosti a potenciálu. Pro bližší informace nás kdykoliv kontaktujte.V případě rychlého jednání dohoda o ceně možná.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Byšicích.