Prodej rodinného domu, Cítov, 66 m2

Cítov

4 500 000 Kč
/za nemovitost
Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.
Hypotéka od 21 446 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaCítov
IDSTO249
StavbaSmíšená
Plocha užitná132 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha66 m2
Plocha nemovitosti804 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Cítově

Úklidové služby

Popis

Hledáte nemovitost v klidném prostředí malebného venkova, a přesto s vynikajícím spojením na Prahu - kde jste autem za necelých 40 minut? Rádi byste koupili typické české stavení, které si uvnitř stylově zařídíte přesně podle svých představ? Chcete mít krásnou velkou zahradu, kde budete v létě grilovat s přáteli, pěstovat bylinky a kde si budou spokojeně hrát vaše děti?

Pak je stavení z roku 1893, které vám nyní exkluzivně nabízíme, tou pravou volbou pro vás. Nachází se v obci Cítov na Mělnicku. Vynikající občanská vybavenost je tu samozřejmostí: škola a školka, veřejné koupaliště, obchod, restaurace, praktický lékař, autobusové spojení do Mělníka i do Roudnice nad Labem.

Stavení prošlo během posledních let dílčí rekonstrukcí, která zachovala jeho původní ráz a zároveň umožnila, aby si nový majitel přizpůsobil bydlení k obrazu svému. Výhodou je, že dům je celý průchozí: ze vstupní chodby se vchází vlevo do ložnice, rovně do komory, sloužící ke skladování (nejen) potravin, vpravo se pak nachází kuchyně s novější kuchyňskou linkou a spotřebiči, dále obývací pokoj a koupelna. Pro parkování vozu je k dispozici garáž a domácí kutily jistě potěší malá dílna, jež s garáží sousedí. A pokud by vám snad přízemí domu připadalo malé, žádný problém! Můžete bydlení rozšířit o půdní vestavbu.
Budoucí majitel jistě ocení, že dům má novou střechu a kompletně nové jsou také elektrické rozvody.

Nespornou výhodou je prostorná zahrada, kde se nachází bazén, skluzavka pro děti, a také příjemné zastřešené venkovní posezení se zděným grilem - ideální na rodinné oslavy nebo letní party s přáteli.

O vytápění domu se stará pravidelně servisovaný plynový kotel společně s kotlem na tuhá paliva. Vzhledem k tomu, že dům vyžaduje částečnou rekonstrukci, doporučuji osobní prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Cítově (okr. Mělník).