Prodej rodinného domu, Manětín, 79 m2

Manětín

2 890 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 13 773 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaManětín
ID22180
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná90 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy76 m2
Podlahová plocha79 m2
Plocha nemovitosti331 m2
Plocha zahrady255 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva
KomunikaceNeupravená
TelekomunikaceInternet
DopravaAutobus
VodaMístní zdroj
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Manětíně

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Dnešní nabídka v sobě skýtá mnoho výhod v podobě možnosti využití. Tento rodinný dům je vhodný nejen k trvalému bydlení, ale i k investičním záměrům.
Dům byl před několika lety zrekonstruován, a proto je možné nemovitost obratem využívat.
Jeho umístění a zasazení do svahu, nabízí rozmanitost, výhled na potůček, klidné místo, a přesto mít centrum obce jen pár minut chůzí.
Samotný dům Vám nabídne v přízemí obývací pokoj s krbovými kamny, které mají výměník s rozvodem do celého domu, předsíň, koupelnu s WC a kuchyni. V horní části domu najdeme dva pokoje a chodbu. Na zahradě je zastřešené posezení s krbem, kůlna a další přístřešek na dřevo. U domu je malý přístavek sloužící jako sklad, dílna. Terasovitá zahrada nabízí zajímavé uspořádání a řešení celé zahrady. Vstup k domu je možné jak z horní části nebo ze spodní části, kde i snadno zaparkujete.
S ohledem na lokalitu, město s kompletní občanskou vybaveností, možnost využití, doporučuji si domluvit prohlídku, kde si řekneme víc a nemovitost poznáte na vlastní kůži.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Manětíně.