Prodej rodinného domu, Manětín, 90 m2

Manětín

3 290 000 Kč
/za nemovitost
cena včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 15 679 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaManětín
ID0130
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná90 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy85 m2
Plocha nemovitosti113 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Převod do OV

Origo partneři v Manětíně

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Na prodej rodinný dům o dispozici 3+1 v Manětíně. V přízemí domu je obývací pokoj, kuchyně, kotelna, koupelna a WC. V patře ložnice, dětský pokoj a zimní zahrada, která může být využívána jako další pokoj.

Obývací pokoj o ploše 20 m² má výhled na zahrádku na sever. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s vestavěnou chladničkou, mrazničkou, horkovzdušnou troubou s grilem. Varná deska je plynová na PB. Koupelna s podlahovým vytápěním je po rekonstrukci. Výhodou je vana se zástěnou pro možnost sprchování. Ložnice v patře je neprůchozí a z pokoje je vstup na zimní zahradu. Zde jsou použity plastová okna pro dosažení tepelného komfortu.

Vytápění zajišťuje kotel na peletky s automatickým doplňováním, jehož spotřeba je cca 5 tun ročně. Kotel je možný upravit na spalování dřeva či uhlí. Bojler o objemu 200 l je propojen s akumulační nádrží kotle. V topné sezóně tak není nutné využívat elektřinu k ohřevu vody. Do domu je zaveden vodovod a kanalizační přípojka byla vybudována v roce 2022.

K domu přiléhá pozemek (41 m²) s dvorkem, ze kterého je vstup do sklepa. Na pozemku je postavena dílna a kůlna.

Výhodou domu je umístění poblíž náměstí. Základní a mateřská škola je poblíž, stejně jako obchody (Coop a smíšené zboží) či knihovna a pošta. V Manětíně jsou provozovány 2 restaurace. V zámecké vaří především českou kuchyni a ryby a v italské restauraci pizzu, těstoviny a minutky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Manětíně.