Prodej rodinného domu, Hajany, 180 m2 (ID: 1207242)

Hajany

13 500 000 Kč
/za nemovitost
+ provize RK, včetně právního servisu
Hypotéka od 64 337 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHajany
ID30328
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná180 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti539 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Hajanech

Popis

AMBIENTEN VIP si vám dovoluje exkluzivně nabídnout k prodeji samostatně stojící rodinný dům 5 +kk s garáží, celkovou užitnou plochou 180 m2 a pozemkem o rozloze 539 m2.

V 1. NP disponuje garáží, vstupní chodbou, technickou místností, toaletou a koupelnou. Dále disponuje pracovnou, obývacím pokojem s kuchyní a spižírnou. V 2. NP se nachází tři ložnice, koupelna s vanou, toaleta a šatna. Dům je připojen na veřejnou kanalizaci a elektřinu. Optický internet je samozřejmostí. Garáž je průchozí do zahrady a před domem je možnost parkování až pro tři auta.

Novostavba je označena energetickým štítkem B, je součástí nové výstavby a byla kolaudována v roce 2019. Zdivo je z cihel značky Porotherm, a střecha je sedlová s krytinou Tondach Samba. Vytápění je zajištěno podlahovým elektrickým topením v celém domě. Podlahy v přízemí jsou z dlažby, v prvním patře byl použit hydrocork. Okna jsou vybavena trojskly a hliníkovými venkovními žaluziemi s garancí do roku 2028.

Tato nemovitost se nachází v klidné čtvrti Hajan, splňuje vysoký standard a je ideální pro náročné klienty, kteří hledají kompromis mezi klidným bydlením a perfektní dostupností. Obec Hajany nabízí základní občanskou vybavenost a vynikající dojezdovou dostupnost do centra Brna.

Obec Hajany se nachází na jižním okraji Brna, v blízkosti obchodních center Olympie, Avion a Kaštanová. V několika minutách se dostanete na všechny hlavní silniční spoje D1, D2 a E461. Nedaleko ve vedlejší obci Želešice se nachází základní škola, školka, pošta a potraviny.

Určitě doporučujeme prohlídku této výjimečné nemovitosti, zejména umístění a lokalitu, která Vás jistě učaruje. Rodinný dům s pozemkem je vhodný i jako skvělá investice.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hajanech (okr. Brno-venkov).