Prodej rodinného domu, Želešice, 24. dubna, 168 m2

24. dubna, Želešice

21 900 000 Kč
/za nemovitost
konečná cena kompletně dokončeného domu dle fotografií
Hypotéka od 104 369 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

Adresa24. dubna, Želešice
ID37979
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná168 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti741 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Garáž

Origo partneři v Želešicích

Popis

Jste nároční a hledáte dům snů? Je pro Vás důležitá kvalita stavby, klidné sousedství, velký pozemek? Oceníte možnost parkování více automobilů na pozemku a v garáži? Máte rádi výhledy do okolí a těsnou blízkost přírody? Pak čtěte dále.

V nabídce máme prodej exkluzivního rodinného domu v obci Želešice, které se nacházejí v těsné blízkosti Brna s výbornou dopravní dostupností (12 minut do Vaňkovky). Dům s energetickou náročností A o dispozicí 4+kk (168 m2) se nachází na konci Želešic (výjezd na Hajany), umístění na kopci s nově vybudovanou komunikací a s přímým vstupem do okolní přírody. Jedná se o projekt o 10 rodinných domech řešených tak, aby měl každý z budoucích obyvatel soukromí a výhled.

Dům je dokončený do posledního detailu pro náročné klienty – dřevěné podlahy, podlahové vytápění tepelným čerpadlem, kuch. linka na míru vč. spotřebičů, vestavěné skříně a nábytek (vše zn. HANÁK), svítidla, elektroinstalace nad rámec standardu, venkovní úpravy vč. stromků, trávníku, stříšky nad terasou, klimatizace, kamerový systém, hliníková okna (trojskla) a mnoho dalšího.
Samotná zahrada, přístupná z domu, terasy či z ulice o velikosti 604 m2 nabízí široké spektrum využití, větší část domu je lemovaná terasou s dřevěným povrchem.

Dispozice: zádveří (4 m2), vstupní hala s přímým výstupem na zahradu (8,3 m2), garáž s možností dobíjení elektroautomobilu (25,1 m2).
Ob. pokoj s kuchyní (58,1 m2), tech. místnost (4,5 m2), WC (3,5 m2).
2.NP: chodba (8,4 m2), koupelna s vanou i sprchovým koutem (8,4 m2), WC (2,5 m2), ložnice (15,8 m2 a 13,9 m2), ložnice se šatnou (14,6 m2 + 4,8 m2).

Další výhodou umístění samotného je minimální provoz na ulici (pouze obyvatelé domů), jelikož se jedná o slepou ulici bez dalších staveb. Co se dětí týče, do základní školy je to pouze po chodníku a cesta nezabere více, než 5 minut.

V blízkosti je nákupní centrum Olympia, v obci samotné obchody, školka, škola a veškerá občanská vybavenost.

Tento projekt může nabídnout i další možnosti cen a stádia dokončení viz. https://rodinnedomyzelesice.cz.

Veškeré info v RK, doporučuji prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Želešicích.