Prodej rodinného domu, Šlapanice, Ponětovská, 250 m2

Ponětovská, Šlapanice

8 990 000 Kč
/za nemovitost
vč. provize RK a právního servisu
Hypotéka od 42 844 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPonětovská, Šlapanice
IDN105156
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná250 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti822 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Šlapanicích

Popis

Autentický venkovský dům k prodeji, Šlapanice u Brna

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji unikátní dům, který je situován na okraji obce Šlapanice u Brna, v řadové zástavbě rodinných domů, v klidné ulici Ponětovská, v okrese Brno – venkov.

Dům z roku 1913 Vás uvítá svou vesnickou atmosférou a nabízí předzahrádku s parkovacím stáním, pozemek s jižní orientací o výměře 822 m2, velkorysou dispozici o obytné ploše cca 100 m2. Zázemí dále tvoří venkovský dvůr, sklep a několik kůlen. Celková užitná plocha stavby činí tedy 250 m2. Příjezd k domu zajišťuje klidná ulice. Naproti domu je malý parčík s lavičkami a zelení.

Dům je plně funkční, v původním, udržovaném stavu a je možné ho okamžitě užívat. Stavba je napojena na městský vodovod a kanalizaci. Vytápění je zajištěno vlastním plynovým kotlem, ohřev vody bojlerem. Na zahradě je k dispozici studna.

K domu je dochovaná veškerá technická a stavební dokumentace, včetně následných úprav a vedení inženýrských sítí. Dům je vhodný k modernizaci, rozšíření, či nástavbě. Plány, informace a přesné parametry a možnosti ráda zašlu na vyžádání, včetně další fotodokumentace,

Vchod do domu zajišťuje prostorná chodba, která umožňuje vstup do obytných místností, dvora a zahrady. K dispozici jsou tři velké obytné pokoje, velká a malá kuchyň, veranda, technická místnost, koupelna s vanou a toaleta. V suterénu domu se nachází jednoprostorový sklep. Kolem dvora je několik kůlen, které historicky sloužily k chovu drobného domácího zvířectva a drobným pracím.

Střecha domu je zdravá s pálenou taškou, která byla položena před cca dvaceti lety. Nad celým stavením se nachází prostorná půda.
K relaxaci a zahradničení se nabízí mírně svažitý pozemek s jižní orientací. Na zahradě jsou plodící, vzrostlé ovocné stromy – několik druhů jabloní, meruňka, ořech, trnka, broskvoň apod. Přestože dům z ulice působí menším dojmem, má jeden z největších pozemků a zastavěných ploch (stavba do U) v obci a nabízí tak dokonalé soukromí a prostor pro Vaše bydlení.

Město Šlapanice se nachází v turistické oblasti Brno a okolí. Patří mezi nejzajímavější oblasti na Moravě s tisíciletou kulturní a historickou tradicí, které obec dodržuje do dnešních dní. V obci je veškerá občanská vybavenost – škola, školka, gymnázium s ZUŠ, dětské spolky, obchody, supermarkety, restaurace, sportoviště a různé obchůdky a služby od místních živnostníků.
Dopravní obslužnost města zajišťuje trolejbusová linka 31 (25 minut do centra Brna), autobusové linky 151, 701, 702 a 710, noční autobusová linka N96, vlaková linka S6 a speciální autobusová linka seniorbus. Doprava autem je díky severozápadnímu cípu dálnice D1, blízkému městskému okruhu a několika páteřním silnicím první třídy výborná nejen do Brna, ale i samotného jihomoravského kraje.

Pro více informací mě neváhejte kdykoliv kontaktovat. Těším se na osobní setkání
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105156.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Šlapanicích (okr. Brno-venkov).