Prodej rodinného domu, Dolany nad Vltavou, Úzká, 100 m2

Úzká, Dolany nad Vltavou

2 490 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK a kompletního právního servisu
Hypotéka od 11 867 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaÚzká, Dolany nad Vltavou
ID1028
StavbaSmíšená
Plocha užitná100 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha100 m2
Plocha nemovitosti216 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Dolanech nad Vltavou

Úklidové služby

Popis

Výhled na Vltavu ze zahrady, velmi klidné místo a možnost dokončit svůj domov dle vlastních představ.

V tomto domě byla započata celková rekonstrukce. Jsou odstraněny sádrokartonové předstěny i stropy, odstraněné podlahy pro položení rozvodů vody a elektřiny a probourán nový vchod. Střešní krytina byla vyměněna před cca 10 lety. Dle projektu je plánováno přistavět zádveří a chodbu a nové schodiště. Na rekonstrukci je vydáno stavební povolení. Přípojka kanalizace je na hranici pozemku, před domem je nyní vybudována jímka. Vytápění bylo plánováno kamny na pelety.

Za domem jsou ve svahu pod zahradou vybudovány dva sklepy. Zahrada je přístupná po schodech nebo rovnou z prvního patra. Odtud máte krásný váhled na řeku Vltavu.

V obci je škola a školka, působí zde také TJ Sokol Dolany. Obec pořádá společenské akce, mimo jiné např. "Dolany v Dolanech".

Výborná dostupnast do Prahy vlakem za 30 min, v Kralupech nad Vltavou jste za 4 minuty.

Zavolejte mi ještě dnes pro další podrobnosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dolanech nad Vltavou.